Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hoşbulduk canım. Dinlendim. Sen nasılsın. Bak sıra sana geliyor. Tunamızı da uğurladık.
Valla zaman geçiyor cnm kışın olması da bu yönden güzel günler hemencecik bitiveriyo anlamıyo insan.Çarşamba dedinmi hafta geldi.Bnm haftalar da perşembeleri doluyo ya
.RABBİM hepimize kolaylık versn inşallah cnm.

Topic bi ilerliyo bi duruyo valla.Hatta bzen ben ilerletiyorum sayfaları
.Cnm valla çok güzel yazmşsn insanın okuyunca iştahı geliyo kahvaltı falan ama inanır mısın bendeki o işthtan eser yok🙁🙁sevinmelimiyim üzülmelimiyim anlamadm.Ne kadar güzel yerdm varya böle kıtlıktan çıkmş gibi.Ama son 1 aydır hamile gibi yemiyorm inan.Cnım hiç bişe istemiyo adam akıllı.Eşim üzülüyo bu duruma ama sanırırm son aylarda böle oluyo.Gerçi değişen bişe var bende artık burger yiyorum
bide akşamları canım acaip dercede havuç kornişon turşsu istiyo ondan yiyoum snra tansiyon fırlıyo çarpılıyorm..Oğlm nasl besleencek ne ysemde kuzuma lop lop et olsa diyorm teyzesi ama işte işteh yok kiii🙁

Sabahları güne erken başlıyoruz. Bazen hafta sonu olsada uyusam diyorum. Hafta sonlarıda sabah erkenden gözlerim açılıyor yine uyuyamıyorum. Alıştık erken kalkmaya. Canım sen ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun. Ben 32. haftamdamı yoksa 37. haftamdamı ayrılcam karar veremedim. 37. haftaya kadar dayanırmıyım bilmiyorum.[/QUOTE]
Cnm arkadaşm benden sana tavsiye 32 de ayrıl nihayetnde 30 dan snraki haftalarda istirahat çoooooooooook önemli.Yemek içmekten bile önemli.Gerçi senn ikinci gebeliğin sna tavsiyede bulnmak ahmaklık gibi olur ama yne de söleyim.Bu arada 31 den snra ben çöktm🙁ne yürüycek ne kalkıcak ne de bişiler yapıcak halim var.Dün oğluma alışverişe çıktık beşik falan aldık işte ve herkese tavsiyem bu haftalardan önce yapsnlar alışverişlerini ağırlaştıkça olmuyo ve zevk alamadm yorgunlğmdan🙁daha dinç bi şekilde dolaşmak isterdim ama beni görsen varya bitmiştm halbuki tek dükkandan aldık hepsni.Snra kuleye yemeğe gittik inanır mısın otopark'a inerken inemedm yaaa resmen ayaklarm kalçam taşımadı inerken hem güldüm hem ağladm deli gibi olmştm.Tabi yanmdan geçenlerde bana gülmşler annemler söllüyo.🙂çokı fena yaaa valla bi ben mi böleyim diyorm.

günaydın hepinize arkadaşlarım. Bugün test yaptırdım, kan testi ve az önce sonucunu aldım. Gerçi doktoruma ulasamadım arayacakmıs benı ama laboratuardan 142 çıktıgını soyledıler. sanırım 2 gun sonra yeniden tahlil olacak Yani ben şimdi hamile miyim?
Allahım elim ayagım tutmuyor ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım. Bide iş yerindeyim kimse bilmiyor iyice salaklaştım valla. Hamileyim ben dimi? Çok şükür olsun Allahıma. Ben doktorun ağzından duymadan inanamayacagım galiba. Allahımmmm sen isteyenlere ver yarabbim b

Kuzum yaa. Estağfirullah insan ikinci bebeği bile olsa hala acemi oluyor. Hepinizin fikirleri benim için çok önemli. Valla şekerim çok haklısın. İnsan artık çabuk yoruluyor. Valla ben 37. haftaya kadar çalışacağımı düşünemiyorum. Sabah botlarımın fermuarını çekmek için eğilemiyorum. Offf.

Ayyy inanmıyorum. Evet hamilesin. Çok güzel bir haber bu sabah sabah hayırlı olsun. Çok Çok Çok sevinsim.

Ayyy inanmıyorum. Evet hamilesin. Çok güzel bir haber bu sabah sabah hayırlı olsun. Çok Çok Çok sevinsim.

Allah razı olsun canım. Gözlerim dolu dolu, ağlayacagım ama iş yerindeyim ağlayamıyorum da. Ya inanmalıyım artık. Çok bekledim ama Rabbim nasip etti sonunda. Hamileyimmmmmmmmmmmmm. Allahım sen ne buyuksun, benı sevındırdın herkesı de sevındır inşallahh. Amin