Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam canım sabret bakalım 1,9 her geçen gün yükseledebilir umudunu kaybetme pazartesi test yaptırdığında değeri yükselmişde görebilirsin birçok kişinin buna benzer olayları oldu ben ümitliyim ben aşılama yaptırdığımda 0,5 çıkmıştı hiçbir kımıldama yok bence 1,9 bu değerin dahada yükselecek inşallah sende birşeyler var hadi hayırlısı bakalım pazartesi bende kontraol için doktora gidecem bizimki gösterirse cinsiyeti belli olacak hayırlı haberlerini inşallah salı günü ancak öğrenirim evde internet olmayınca işte girebiliyorum bol bol dinlen

canım zaten bhcg testi için çok erken. Normalde aşılmadan 14 gun sonra yapıtırıyor doktorlar testi. Yani benım doktorum öyle dedi🙂 Allahım hayırlısıyla nasıp edecek inşallahhhhh dua et bol bol. Ben oyle yapıyorum. Biz elimizden geleni apıyoruz gerisi allaha kalmıs. Hayırlısı ile olacak inşallah

kızlar gamze arkadasımız yanı tuna nickli arkadasımız bugun doguma gıttı ınsallah guzel haberlerle donecek herkeseten dua beklıyoruz bı ayetel kursı okursanız sevınırım .......tsk ederım sımdıden haber vercem ben burayada....

kıss sıra sende hadi bakalım allahım çok bekletmesin hayırlı haberler ver bitanem😉
ayy emralım inşallah bendedir ya nasip olur inşallah o müjdeyi vermek canım yaa

canım şimdi meleğin kollarındadır o cennet kokusunu çek içine prensesinin Allahım sağlıklı bereketli uzun ömürlü etsin inşallah fotosunu teyzesi olarak merak ediyorum prensesimizin
Allahım yardımcın olsun bitanem

sılam umıdını kaybetmek yok daha yenı oldu dur bakalım hayırlısı olsun cnm benım benım umudum var bak ınsallh olacakda.
canım doktorda ümidini kaybetme herşey olabilir dedi hakkımızda hayırlısı inşallah nasip olurda burada mutluluktan coşarız yine hep birlikte canım

canımm senin her yazın bana ayrı bir umut oluyor zaten Allah razı olsun evet nasipte varsa adetim bu cuma ki inşallah gelmezse pazartesi kanda baktırırım o zamana belli olur ve müjde veririm inşallah sende meleğinin cinsiyetini söylersin bizlere sağlıkla büyüsün bebişin
görüşmek üzere canım

evet canım erkenmiş ellerim hep semada ağlaya ağlaya dualar ediyorum mevlam kabul etsin diye Rabbim yüzümüzü güldürsün canım :bebeğim:

canım ben Peygamber Efendimize salavat getirip yardım diliyorum Rabbim inşallah hayırlısıyla ve sağlığıyla göndersin prensesimizi :bebeğim:

Sılammmm dualarmz da gönlmzde sennle kuzum hakknda en hayırlı olan nasip olsn inşallah RABBİM vericek hiç merak etme stres yapma yeter emi kuzummm.Doğurucan bnm gelini ben biliyorm.Belki gelinlerim olur ikiz olur da ne dersin🙂🙂
Gamze abla sabah gözlerimi açtğmda vallahi aklmdaki tek şey sendin saat 8 dolaylarıydı ve yeni gittiğini kan vs kontrolleri yaptırdğını düşündüm.Snraki uyandğmda saat 10 gibiydi tamam Sena kuzu geldi anneciğinn koıllarında artık dedim🙂artık burda akraba gibi oldk doğuma giden yaklaşanlar direk merak ediliyor🙂Hoşgeldin sena bebek tabi Toprak Meriç bebeği de unutmadık sende hoşgeldin yakışıklııııı🙂