tunacım ne desem bılmmıyorum bı garıb oldum yarın bebegınle uyuyacak olman cok guzel bı duygu olsa gerek suan bana cok uzak olsada hep ruyalarımda olan bısey allahım yardımcınz olsun bızlerede dua et habersız bırakma bızleri
canım sağoll aminnnn Allah razı olsun. darısı size inş. şimdi çıkmalıyım dediğim arkadaşlarda telim var msj yazmaya çalışırım. orda int yokkk. özlicem sizi...
abla sen git istersen ben seni gördkçe daha bi heyecanlanıyorm snra soru bombardımanına tutarm hazırlıklarn yarım kalır🙂ALLAHIM kolaylık versn darda bırakmasın seni de kuzunu da.Doğum sonrası bizi habersiz bırakma seni seviyorus
Günaydınnn hepinize🙂 guzel bır gun olsun inşallahhh. Sılam canım hakkında hayırlısı bugun bellı olacak galıba. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bikaç güne benım de belli olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Çabalarımızın sonucu güzell olur inşallahhhh
herkese mrb kızlar... Evett 9 aylık maratonun geldik sonuna inanın içim içime sığmıyor🙂 bugünkü son kontrollerin ardından hayırlısıyla yarın saat 8'de hastanede olacağız ve ilk doğum benimmiş🙂) saat 9 gibi alacaklar inş. Kan değerlerim açısından riskli olduğu için doktorumun da önerisiyle son olarak genel anesteziye karar verildi aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım🙂 hayırlısı artık. şu anda kızıma sağlıkla kavuşmaktan başka bir düşüncem yok. Bebeğimin bedenimden ayrılacağı burukluk ve aynı zamanda ona kavuşacağımın hayaliyle olan sevinç🙂... Karışık ve tarifi imkansız duygular içindeyim. şimdiden beni düşüneceğinizi biliyorum dualarınızı eksik etmeyin hepinizden allah razı olsun. Inş doğumumu hayırlısıyla atlatırsam haberlerimi veririm. Telefonum melodi-sarıgelin-aussie angel ve mawişimbebikistiyor'da var. Hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere...
canım Allahım sağlığıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin canım o heyecan ne güzeldir bizlerede nasip olsun inşallah minik prensesle fotoğrafınızı görmek için sabırsızlanıyorum 😀 Allahım yar ve yardımcın olsun canım
tunacım ne desem bılmmıyorum bı garıb oldum yarın bebegınle uyuyacak olman cok guzel bı duygu olsa gerek suan bana cok uzak olsada hep ruyalarımda olan bısey allahım yardımcınz olsun bızlerede dua et habersız bırakma bızleri
Kızlar mehaba bu gün doktorumu aradım progestan testim çıkmamış yarına elime geçer dedi beta hcg sonucumda 1.9 çıkmış bu değer aşılamadan 8 gün sonraki değerim, doktorum dedi hiçbir ilaç kullanmıyorsun ve dinleniyorsun ben de dedim umudum olmalı mı? her zaman umut vardır dedi anlayamadım şimdi 1.9 ne gatif demek benim bildiğim 😕 doktorun asistanıda dediki betahcgye takılmayın adet günü bile test yapıp sıfırı görenlerin hamile olduğunu çok gördüm bu değerlere adetiniz geçmeden güvenmeyin dedi. Benim adet tarihim 16.12.2011 yani bu cuma günü nasip olurda adet olmazsam 19.12.2011de pazartesi test yaptırırım ... Güzel mevlam beklemeye gücü kalmayan bu kullarını daha çok bekletmesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :bebeğim:
canım ne güzel bi haber... allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim😀 darısı gevezeme burçeme ve tüm isteyenlere olsun hayırlısıyla ve hemen olsun ama
Kızlar mehaba bu gün doktorumu aradım progestan testim çıkmamış yarına elime geçer dedi beta hcg sonucumda 1.9 çıkmış bu değer aşılamadan 8 gün sonraki değerim, doktorum dedi hiçbir ilaç kullanmıyorsun ve dinleniyorsun ben de dedim umudum olmalı mı? her zaman umut vardır dedi anlayamadım şimdi 1.9 ne gatif demek benim bildiğim 😕 doktorun asistanıda dediki betahcgye takılmayın adet günü bile test yapıp sıfırı görenlerin hamile olduğunu çok gördüm bu değerlere adetiniz geçmeden güvenmeyin dedi. Benim adet tarihim 16.12.2011 yani bu cuma günü nasip olurda adet olmazsam 19.12.2011de pazartesi test yaptırırım ... Güzel mevlam beklemeye gücü kalmayan bu kullarını daha çok bekletmesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :bebeğim:
shekerim ben de sizi seviyorum🙂 sılam Allah razı olsun canım. inş sen de bebeğine kavuşacaksın🙂 ve bir haber de benden:
mawişimbebikistiyor bugün çok şükür oğluşuna kavuştu🙂Arkadaşımızın doğumu 12 Aralık Pazartesi günü 10.00'da sezeryanla olmuştur. Bebeğimiz 3900 gr. 53 cm. Allah bebeğini analı babalı büyütsün, oğlu Toprak Meriç ile sağlıklı mutlu bir yaşam dileriz🙂onu haber vereyim dedim. darısı bana artık öpüyorum herkesi...
bebekyüzlüm tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin.tuna bende çok heyecanlandım inanki kolay bi doğum olsun,bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah canım..aminnnn
benim yeni tarihim 8 ocak....
sılam umıdını kaybetmek yok daha yenı oldu dur bakalım hayırlısı olsun cnm benım benım umudum var bak ınsallh olacakda
bebekyuzlum oyyy massalah rabbım kucagına almayıda gostersın o sevıncınle cok sevındım ....