Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

farkettm zaten🙂ya şuanki duygularını alabilr miyim??doğum öncesi röpörtaj yapalm azıcık senle🙂son hazırlıkların neler oldu mesela??yanında kimi istiyosn falan filan🙂
daha hazırlıklar bitmediii ve yanımda tüm sevenlerimi öncelikle eşimi oğluşumu ve anneciğimi istiyorumm🙂))

canım sağoll aminnnn Allah razı olsun. darısı size inş. şimdi çıkmalıyım dediğim arkadaşlarda telim var msj yazmaya çalışırım. orda int yokkk. özlicem sizi...

Tuna'nın kardeşiii SENA geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor YAŞASINNNNN
:kutla:

yupppppiii heyooooo oleyyyyy inşş canım benim🙂)))

abla sen git istersen ben seni gördkçe daha bi heyecanlanıyorm snra soru bombardımanına tutarm hazırlıklarn yarım kalır🙂ALLAHIM kolaylık versn darda bırakmasın seni de kuzunu da.Doğum sonrası bizi habersiz bırakma seni seviyorus

çitosum inşallah müjdeyle gelebilirim bilmiyomki nolcam 😕 kafam karışık 😕

canım belli değil henüz yani gebeliğe dair bişi yok henüz hakkımızda hayırlısı inşallah sendnde güzel haberler alırız :bebeğim:
selam kızlar ben geldim ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 5 haftalıkkkk
sağlığıyla döbüşünde büyüsün bebişin canım tebrik ederim
yeni hamişimiz var

sılam gelmedi mi kızlar
geldim bebem ama bişi yokki kayda değer 😕
canım Allahım sağlığıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin canım o heyecan ne güzeldir bizlerede nasip olsun inşallah minik prensesle fotoğrafınızı görmek için sabırsızlanıyorum 😀 Allahım yar ve yardımcın olsun canım

canımmm adet oldun mu??????

Kızlar mehaba bu gün doktorumu aradım progestan testim çıkmamış yarına elime geçer dedi beta hcg sonucumda 1.9 çıkmış bu değer aşılamadan 8 gün sonraki değerim, doktorum dedi hiçbir ilaç kullanmıyorsun ve dinleniyorsun ben de dedim umudum olmalı mı? her zaman umut vardır dedi anlayamadım şimdi 1.9 ne gatif demek benim bildiğim 😕 doktorun asistanıda dediki betahcgye takılmayın adet günü bile test yapıp sıfırı görenlerin hamile olduğunu çok gördüm bu değerlere adetiniz geçmeden güvenmeyin dedi. Benim adet tarihim 16.12.2011 yani bu cuma günü nasip olurda adet olmazsam 19.12.2011de pazartesi test yaptırırım ... Güzel mevlam beklemeye gücü kalmayan bu kullarını daha çok bekletmesin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :bebeğim:

kıss sıra sende hadi bakalım allahım çok bekletmesin hayırlı haberler ver bitanem😉

kızlar yatmadan son kez bakıyım dedim🙂

shekerim ben de sizi seviyorum🙂
sılam Allah razı olsun canım. inş sen de bebeğine kavuşacaksın🙂
ve bir haber de benden:

mawişimbebikistiyor bugün çok şükür oğluşuna kavuştu🙂 Arkadaşımızın doğumu 12 Aralık Pazartesi günü 10.00'da sezeryanla olmuştur. Bebeğimiz 3900 gr. 53 cm. Allah bebeğini analı babalı büyütsün, oğlu Toprak Meriç ile sağlıklı mutlu bir yaşam dileriz🙂 onu haber vereyim dedim. darısı bana artık öpüyorum herkesi...