sekercım ben gebelıgımın basından berı narı agzıma vurmadım tehıkelıymıs bende cok severım narı ama yemedım ne nar ne kola hıc 6 ay olcak hıc yemedım içmedım valla 🙂
gamze abla na ka büyümşsnz siz öle maaşallah.Kalbim temiz sanırım bende sana dicektim ki abla doğuma gitmeden fotonu koyda bi görelim nasl olmşsnz dicektim ama unutuyodum ki sen koymşsn zaten.Prensesinle beraber sende kilo almşsn sanırım bu kaç haftalık halin?ya sanırım 30 dan snra her hafta daha bi büyüyo gibi bende koskoca bişe taşıyorum göbeğimde sanki🙂maaşallah sana da kuzuna da
tatlım sağolasın🙂 aynen öyle 30dan sonra karın çok büyüyor. ben de doğuma gitmeden meleklerim görsün istedim🙂 bu geçen haftaki (37 de) halimdi. en son o zaman kiloma bakıldı 17 almıştım şimdi 20 olmuştur🙁 ay öyle deme veririm inşş🙂 gerçi tunada da 20 aldım emince vermiştim bakalım inş bunda da veririm. sen de hareketli oğluşuna ve kib. çokk öptüm...
selam kızlarrr🙂annemlerdeydim 10 günden beri yeni geldim hepinizi çokk özledim🙂🙂
sıla hayırlı ve müjdeli haberle dönersin inşallah canımm.gamze kolay doğum olsun inşallah canım sağlıkla al sena prensesi kucağına inşallah,heyecanla bekliyorum iyi haberlerinizi.
sheker_shey iyisiniz maşallah oğluşunla nar yemiycem bende bunu öğrendiğim iyi oldu canımm🙂
kuzum yemeden içmeden deil kıs bnm oğlan bi gün mesai yapıyo böle diğer gün paşa keyfi yapıyo arada popo vuruyo ben yatıyorum fosur fosur diye
.bugün mesaide yarın muhtemelen yne paşa keyfi yapar.Bazen inat eder çok oynamaz bazende beni yatırmaz bugün old gibi.Geçen de beni sancılandırdı ya sıpa inan ertesi gün sanki suölu gibi uslu uslu durdu.Kıs bunlar anne karnnda ne kadar fena olduklarını gösteriyolar🙂
selam kızlarrr🙂annemlerdeydim 10 günden beri yeni geldim hepinizi çokk özledim🙂🙂
sıla hayırlı ve müjdeli haberle dönersin inşallah canımm.gamze kolay doğum olsun inşallah canım sağlıkla al sena prensesi kucağına inşallah,heyecanla bekliyorum iyi haberlerinizi.
sheker_shey iyisiniz maşallah oğluşunla nar yemiycem bende bunu öğrendiğim iyi oldu canımm🙂
Günaydınnn hepinize🙂 guzel bır gun olsun inşallahhh. Sılam canım hakkında hayırlısı bugun bellı olacak galıba. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bikaç güne benım de belli olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Çabalarımızın sonucu güzell olur inşallahhhh