Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sende baya kilo almşsn sanırım ya da elbiseden mi öle görünüyo??yakşmş ama 🙂 doğummdan snra çok verme emiiii🙂

tatlım sağolasın🙂 aynen öyle 30dan sonra karın çok büyüyor. ben de doğuma gitmeden meleklerim görsün istedim🙂 bu geçen haftaki (37 de) halimdi. en son o zaman kiloma bakıldı 17 almıştım şimdi 20 olmuştur🙁 ay öyle deme veririm inşş🙂 gerçi tunada da 20 aldım emince vermiştim bakalım inş bunda da veririm. sen de hareketli oğluşuna ve kib. çokk öptüm...

selam kızlarrr🙂annemlerdeydim 10 günden beri yeni geldim hepinizi çokk özledim🙂🙂
sıla hayırlı ve müjdeli haberle dönersin inşallah canımm.gamze kolay doğum olsun inşallah canım sağlıkla al sena prensesi kucağına inşallah,heyecanla bekliyorum iyi haberlerinizi.
sheker_shey iyisiniz maşallah oğluşunla nar yemiycem bende bunu öğrendiğim iyi oldu canımm🙂

aferim bak akıllı kendini yormuyor dinlenip dinlenip atağa geçiyor 🙂 doğunca ona küçük bir kum torbası hediye ederim malum tekmelemeğe alıştı doğunca yabancılık çekmesin aynen tekmeye devam yakında amatörlükten profesyonelliğe yükselir

hoş geldin canım oh ne güzel anacığınla birlikte güzel güzel oturmuşsunuzdur .. inşallah güzel haberler vermek nasip olur canım