Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sılam kuzum hakknda hayırlısı olsun neyse 2 gün daha sabredelim inşallah beklediğimzn mükafatını alrız alıcaz da biliyorum yüreğini ferah tut.Mevlam bekletmesn daha fazla meleğini göndersin inşallah bitanem bak burdaki bütün yürekler senn için dua ediyo bende dahil içinde.Seni seviyorus kuzum kızımızı doğur da oğluşuma alayım ha dediğin gibi de olabilir bnm oğlan bu acelecilikle kızını kaçıraiblir benden sölemesi

Gamze abla bugün bende bi arkadaşla konuştum spinal olmş o da ve iğne yapılırken baya acımış öle söylüyo.Ya ama bende araştırmştm kimi de sinek ısırığı gibi diyo anlamadm gitti.Ya insan bi yandan razı oluyo bebişin çıkışını görmek için ama diğer yandan da uyuyaym uyanayım herşey bitsn bebişi oda göreyim istiyor.Ben zaten bu kafayla sezeryan olucam muhtemelen normal doğum'a pek meyilli değil gibiyim ama RABBİM hepimz için hayırlsını nasip etsn.Ha bi de sırt bel ağrısı yaşayanlar da çokmuş hamilelikte zaten çekiyorz bel sırt ağrısı fazlasyla bi de ameliyattan snra bel ağrısı çekmesek mi diyorum hani🙂offf bilmiyom valla hayırlısı ALLAHTAN.Bizm dr sezeryanı 1 hafta önce yapıyomş konuşmadık daha ama sekreteri söledi.Sende heyecan doruklta şimdi ALLAHIm kolaylık versn sana da aynur ablaya da.

evet sabır canım inşallah mükafatını alıcaz :bebeğim: Allah razı olsun herkes benle biliyorum bende sizleri seviyorum, hımm bak ben kızı doğururkene bohçasınıda hazır edem bu hıza göre ben de hızlı olam

ayy sılam siteye girerken kalbim güm güm atıyodu hızla ama hayırlısı olsun inş. yüzün gülerde varsın iki gün sonra gülsün.
inşallah güler sevdem ya biraz daha sabır ama sabrın sonu hayır olsun inşallah :bebeğim:

Ayyy sılam ne heycanla gırdım sıteye offf 🙁(( aynı bana donmus sonuclar neyse vardır ondada bı hayır cnm pazartesı olsun sonuclar ıı olsunda 🙂)
ayy ben de bişi yok biliyon mu niye açıklanmadı diye üzülmüyorum bile 🙂 sanırım tuhaflaştım 😕 aslında açıklanıpta kötü sonuçla karşılaşmaktansa beklemek daha mı kolay geliyor ne 😕 inşallah pazartesi güzel bir haber veririm sizlere :bebeğim:
KIZLAR ÇOOOOOOKK TEŞEKÜÜRLER DESTEKLERİNİZ İÇİN İYİKİDE VARSINIZ CANLARIMSINIZ YAA

hadi hayırlısı bakalım pazartesi Allah önce senin sonra hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bana da sanki pazartesi sevinç çığlıkları atacak gibiyiz gibi geliyor anam ben fazla kaptırdım kendimi galiba ama olsun bir şeye inanmak canı gönülden istemekte önemli ben bu yollardan geçtiğim için inan tüm kalbimle dua ediyorum

günaydnnnn meleklerimmm.Ya bis son zamanlarda gece wc bekçiliği yapıyors sbah da kalkamıyorus
bu saate kadar yatırus .Ama gece uykusu bişeye benzmiyo yaa.Saatte bir lavabodayım saolsun bnm yumurcak azıcık sıkışsam o da sıkıştırıyo bi de geceleri acaip susuyorum gündüz yetmiyomş gibi litrelerce su tüketiyorum..Toplamda içtiğim su gece sabaha kadar olanı da sayarsak 8 lt falan buluo heralde.
dr yaknda suyu yasaklıycak sanırım bana.Gerçi 10 Lt kadar yolu varmş zehirlemesi için.Aman ALLAH korusun gerçi 🙂