Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba kızlar. hepinize hayırlı cumalar.
tuna heyecan doruktadır şimdi. Allah sana ve mavişime hayırlı doğumlar nasip etsin ve meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ondan sonra darısı başıma sıra bende hayırlısıyla.
lalezar bebişin hareketlerini kafana takma. o aylarda normal olduğunu hatırlıyorum. bazen dinleniyo annesi napsın.

hadi bakalım kızlar hakkınızda hayırlısı olsun. inanın birisi hamiş müjdesi verince kendim kadar seviniyorum🙂 sizler de mutlu haberlerle gelin inş.. Allah yardımcınız olsun.

evet canım çok şükürr 4 günümüz kaldı. öyle heyecanlıyım kii🙂) aminnnnn.. artık anestezi uzmanımız böyle uygun buldu güvenmek zorundayım herşeyde vardır bir hayır.. umarım sizlere de böyle duyguları yaşamak nasip olur🙂

mrb canım sana da hayırlı cumalar..

ayy hem de nasıl dorukta valla🙂) sağolasın aminnn hepimiz için canım. yaa mavişimle doğumlarımız inş peşpeşe. onun bugün diğer oğlu da askerden gelecekti çifte bayram yapacak inş🙂

sana da az kaldı belli mi doğum şeklin? Allah hepimizin tamamına erdirsin..

tuna inşallah amin. çok şükür bana da az kaldı. henüz tarih ve doğum şekli belli değil ama spinal sezeryan istiyorum bakalım. yarın kısmetse kontrolümüz var doktor ne diyecek konuşalım bi. hepimiz için hayırlısı artık.
haziran sen de güzel haberler verirsin inşallah.

canım hakkımızda hayırlıs ne dıyelim🙁 Allahım inşallah en kısa surede nasip eder hepimize. Sıkma canını herşey olacagına varıyor her ne yaparsak yapalım. Allaha şükür ki çaresi var. Aşılama olmadı tüp bebek deneyeceğiz. Moralini yüksek tut canım.
Bizim bebeklerimiz inatçı biraz işte bekletiyorlar bizi sıpalar 🙂

evet canım benim dr hem progestan hem de betahcg yaptı bakalım yaa dediğin gibi de olabilir.
allahım yüzünüzü güldürsn inş. kızlar heycanla bekliyorum test sonuçlarınızı pc başına dar atıyorum kendim inş hepbirilikte sevinçleriniz sevinçlerimiz olur
aminnnnn inşallah!
inşallahh hayırlı haberlerle buluşalım..

kızlar benım sonuc negatıf cıktı
canım kanda mı baktırdın ama regl olana kadar umut vardır değil mi, canım ya üzüldüm ama var ya 🙁
sılammmmmm nerelerdesınnnnn yawru kusummmmm
selam kızlar sılamdan haber alanınız varmı
kızlar merak etmişsiniz teşekkürler ama maalesef sonuçları alamadım 🙁 çünkü laboratuarın sisteminde sorun varmış sonuçları vermiyormuş pazartesiye kadar beklenecekmiş. Neyse bunda da vardır bir hayır diyorum nasip... Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah :bebeğim: