Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Çatlaklar için önceden önlem alın. Genişlemeye başladığınızda cildinizi korumaya başlayın. Sonradan yapılanlar işlemler işe yaramıyor 🙁 Bir arkadaşım premama kullanmış hiç bir şeyi yok. Benimse izlerim ancak azalabildi. Bu da Rebul Eczanesinin ürünüymüş.

slm melekler naslsnz?
Meloşum çok geçmiş olsun bitanem ALLAHIM sana da oğluşuna da sıkıntı hastalık vermesn inşallah.Allahın iznyle doğum yapmamızı nasip etsn MEVLAM.çok öpüyorum seni de çınarımı da🙂
Gamze abla hiç canını sıkma RABBİM ne zaman nasip ettyse o zaman gelicek prensesin.Elbette vakti var ve o saati bekliyo demek ki.Vakitsiz hiç bişe olmaz nihayetnde.Bak ne güzel az kaldı🙂ALLAHIM zorluk vermesn inşallah hamileliğinn son zamanlarnn tadını çıkar sende biraz zor olucak biliyorum ama en azından can sıkmazsn🙂zaman ilerledikçe herşey daha zorlaşıyor ama dediğim gibi az kaldı🙂

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sılam lutfen cok takma su nette yazılanları onlara kalsan rahim fılmide cok cokcokcok kötüydü kendın yasadın öylemıydı?? rabbim verecek olan belırtılere falan hiç takılma benım ılk hafta hıc bısey yok agrı sızı akıntı hıc bısey ıkıncı hafta gööguslerde sıslık falan baslıyo ama aman aman bı belırtı yok akıntıda herzamankı kadar ya okuyorum baska topıklerde ılk hafta mıdesı bulananlar bası dönenler varmıs
baska seyler düşün sılam

gecmıs olsun tekrardan aman dıkkat et kendıne ve bebegımıze

son rahat gecleerını uyu tunacım uykusuz geceler senı beklıyor vardır bı vaktı zamanı cok tatlı telaslar bunlar tadını cıkar

asicim bı dur yahu ılk aydan bu kadar buyutme olur elbet rabbim bekletmeden verır ıns.

bende bebek isteyenlerin listesine ekelenmek istiyorum 😉))

bende hamile kalmak isteyenlerin listesine eklenmek istiyorum

hosgeldınız topıgımıze kızlar