Çatlaklar için önceden önlem alın. Genişlemeye başladığınızda cildinizi korumaya başlayın. Sonradan yapılanlar işlemler işe yaramıyor 🙁 Bir arkadaşım premama kullanmış hiç bir şeyi yok. Benimse izlerim ancak azalabildi. Bu da Rebul Eczanesinin ürünüymüş.
slm melekler naslsnz?
Meloşum çok geçmiş olsun bitanem ALLAHIM sana da oğluşuna da sıkıntı hastalık vermesn inşallah.Allahın iznyle doğum yapmamızı nasip etsn MEVLAM.çok öpüyorum seni de çınarımı da🙂
Gamze abla hiç canını sıkma RABBİM ne zaman nasip ettyse o zaman gelicek prensesin.Elbette vakti var ve o saati bekliyo demek ki.Vakitsiz hiç bişe olmaz nihayetnde.Bak ne güzel az kaldı🙂ALLAHIM zorluk vermesn inşallah hamileliğinn son zamanlarnn tadını çıkar sende biraz zor olucak biliyorum ama en azından can sıkmazsn🙂zaman ilerledikçe herşey daha zorlaşıyor ama dediğim gibi az kaldı🙂
slm melekler naslsnz?
Meloşum çok geçmiş olsun bitanem ALLAHIM sana da oğluşuna da sıkıntı hastalık vermesn inşallah.Allahın iznyle doğum yapmamızı nasip etsn MEVLAM.çok öpüyorum seni de çınarımı da🙂
Gamze abla hiç canını sıkma RABBİM ne zaman nasip ettyse o zaman gelicek prensesin.Elbette vakti var ve o saati bekliyo demek ki.Vakitsiz hiç bişe olmaz nihayetnde.Bak ne güzel az kaldı🙂ALLAHIM zorluk vermesn inşallah hamileliğinn son zamanlarnn tadını çıkar sende biraz zor olucak biliyorum ama en azından can sıkmazsn🙂zaman ilerledikçe herşey daha zorlaşıyor ama dediğim gibi az kaldı🙂
KIZLAR ÖZELLİKLE DE AŞILAMA.YAPTIRANLAR AŞILAMA SONRASI YAŞADIKLARINIZI YAZAR MISINIZ? BEN İNTERNETTEN BİŞEYLER OKUDUM MORALİM FENA BOZULDU
BENİM DÜNDEN BERİDİR KASIK AĞRILARIM VAR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ BİR DE BELİM AĞRIYOR ARA ARA KARNIMDA DA ŞİŞLİK VAR SARI SARIDA AKINTIM OLUYOR İNTERNETTE BUNU YAŞAYANLARA BAKTIM HEP AŞILAMASI TUTMAYANLAR BÖYLE ŞEYLER YAŞAMIŞ AŞILAMASI TUTTANLAR BÖYLE YAŞAYANLAR VAR MI ARANIZDA??? DOKTORUM KASIK AĞRILARININ NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BENİM YİNEDE MORALİM BOZULDU TUTMAYANLARDAMI BÖYLE OLUYOR ACABA 😕 LÜTFEN CEVAP YAZIN AŞILAMA YAPTIRAN MELEKLER...
sılam lutfen cok takma su nette yazılanları onlara kalsan rahim fılmide cok cokcokcok kötüydü kendın yasadın öylemıydı?? rabbim verecek olan belırtılere falan hiç takılma benım ılk hafta hıc bısey yok agrı sızı akıntı hıc bısey ıkıncı hafta gööguslerde sıslık falan baslıyo ama aman aman bı belırtı yok akıntıda herzamankı kadar ya okuyorum baska topıklerde ılk hafta mıdesı bulananlar bası dönenler varmıs
kızlar slm ben geldım bıraz gec oldu ama kusura bakmayın doktoruma gıttık cok kotu oldum sıcak bı dus aldım ne olur ne olmaz dıye hazırlandım ve herseye hazırlıklı olarak gıttım malesefkı 🙁 neyse bıraz bekledım doktorda aldı ıdrarım da kan enfeksıyon ve kum dokmeye baslamısım hemen ultrasyona aldı bı problem varmı dıye cok sukur bebegım tosun gıbı massalah hıc bır problem yok dedı bayagı ınceledı herseyını bebegımızde sorun yok dedı daha sonra melek rahım agzına bakmam lazım dedı ve altan rahım agzını ınceledı rahım uzunlugu 3 5 cm cıktı cok ıı dedı bı acılma falan yok dedı hersey normal oldugunu soledı pasamda cok saglıklı eger su ıcmeseydın melwk dedı cok cabuk enfeksıyon yayılma var dedı 3 tane iğne ve 1 kutu antıbıyotık verdı 1 haftalık tedavı iğnelere basladık bakalım yanı enfeksıyona yakalanmam ıcın bol su ıcmem gerekıyor bızden bu kadar kızlar....
slm kızlar bugün doktor beni kontrol için çağırmıştı günümüz belli olur diye heyecanla gittik hatta anestezi uzmanıyla bile görüşürüm diye tahmin ediyordum ama maalesef yine gün vermedi yaa🙁 off ben ne zaman doğurcam? yarın 38 oluyoruz. yine nstye bağladı ve geçenkine göre ağrılarım artmış. konuşma arasında ee seni ne gün ameliyat yapalım dedi ben de uygunsa 13 aralık olabilir dedim ama bşy demedi. çarş günü tekrar çağırdı bir de salı gecesi 12den sonra bşy yeme sabah çok erken gel dedi ama o anda sormamışım. aklıma takıldı şimdi neden aç karına çağırdı ki? yoksa doğum mu olacak dedim ama yok kontrol dedi?? bilemiyorum sizce ne olabilir tahlil falan mı acaba? öte yandan bebeğim ve suyum iyi çok şükür ama gün azaldıkça heyecanım artıyor bu cinsiyet muallakından sonra şimdi de günümün belli olmaması rahatsız ediyor beni🙁( işte durumlar bizde böyle grşmek üzere...
bebişmmmm kurbann olurum seni veren Rabbimee... Sağolun kızlar zaten şu reglim gelsin hemen bi doktora gidicem.ilk olduğu için bu ay çok fazla stres yaptımm hem eşimi hemde kendimi gereksiz yere üzdüm 🙁 ama artık takmıyorum daha ilk aydan böle olursaa ooo toparlayamam kendimi dimi ama
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasın kimselereee... Evimizi yuvamızı bizleri evlatsız mutsuz bırakmasınnn Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah 🙂