yaa kızlar bişey sormak istiyorumeşimle birliktelik sırasında sol kasığımda ikidir bir ağrı seziyorum ve canım çok yanıyor 🙁 bu sizce hamişlik belirtisi olabilr mi? ama daha reglime var 10 aralık gibi bekliyorum 🙁 bu ilk ayım ama ben biraz kendimi fazla kaptıryorum sanırım 🙁 eğer olumsuz bişi olursa üzüleceğim gibi şimdiden bunalımlara başladım bile 🙁
günaydın canım ben aşılama yaptırmıştım kasık ağrıların bir anda bir sürü hızlı spermi bir anda rahmine veriyorlarki rahim bir anda doluyor ve alışık olmayınca ağrı yapıyor aletlerle rahmin acıyor kolay değil benim kasık ve bel ağrılarım çok olmuştu birde bacaklarım yukarda baya baş aşağı yatmıştım ki o esnada çok üşümüşüm karnım gazla dolmuş ve çok şişmişti beyaz akıntılarımda olmuştu onlarsa kullandığım iğnelerden dolayı yumurtalıklarımın ful çalışmasından kaynaklanıyormuş benim tutmadı eşimdede ozamanlar problemler vardı benle aynı anda aşılamaya giren arkadaşımında bendeki aynı belirtileri oldu onun tuttu benden önceki sırada giren bir kız vardı onun tutmadı ama ilaçların etkisiyle diğer ay kendiliğinden hamile kaldı nasip kısmet canım kendini ferah tut. hayırlısıyla inşalah Allahın izniyle olacak bak beni 1,5 yıl tedavi gördüm pko var dediler ialç tedavisi çatlatma iğneleri.ardından aşılama yaptırdım ardında tüp bebek yaptırdım olmadı tedaviye ara verdim olursa olur olmazsa ne yapayım Allah hangisini nasip ettiyse o olacak dedim ve bu işi kovalamktan yorulduğum için vazgeçmiştim ardından kendiliğimden hamile kaldım kafandan olumsuz düşünceleri ne kadar uzak tutarsan hormonlarında sana o kadar iyi hizmet ediyor inan ben senden çok ümitliyim Allahın izniyle inşallah olacak dağa taşa can veren mevlamın nimetleri okadar bolki senin için açılan ellerimizi boşmu çevirecek çok konuştum galiba ......KIZLAR ÖZELLİKLE DE AŞILAMA.YAPTIRANLAR AŞILAMA SONRASI YAŞADIKLARINIZI YAZAR MISINIZ? BEN İNTERNETTEN BİŞEYLER OKUDUM MORALİM FENA BOZULDUBENİM DÜNDEN BERİDİR KASIK AĞRILARIM VAR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ BİR DE BELİM AĞRIYOR ARA ARA KARNIMDA DA ŞİŞLİK VAR SARI SARIDA AKINTIM OLUYOR İNTERNETTE BUNU YAŞAYANLARA BAKTIM HEP AŞILAMASI TUTMAYANLAR BÖYLE ŞEYLER YAŞAMIŞ AŞILAMASI TUTTANLAR BÖYLE YAŞAYANLAR VAR MI ARANIZDA??? DOKTORUM KASIK AĞRILARININ NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BENİM YİNEDE MORALİM BOZULDU TUTMAYANLARDAMI BÖYLE OLUYOR ACABA 😕 LÜTFEN CEVAP YAZIN AŞILAMA YAPTIRAN MELEKLER...
canım bu ezanlarda Rabbim emeğinin karşılığını boşa çıkartmaz ve bekletmeden gelir meleğin inş.
inş tutunacak tatlım sen umudunu kaybetme tabii.. umutsuz yaşanmaz zaten. inş senin ve şimalin güzel haberlerini alacağız çok yakında🙂
canım Allahım sağlığıyla meleğini göndersin kolay bir doğum geçirmen dileğiyle canım doğumun yakın azcık daha sabır canım doğumda dualarına bizide ekle emi canımslm kızlar bugün doktor beni kontrol için çağırmıştı günümüz belli olur diye heyecanla gittik hatta anestezi uzmanıyla bile görüşürüm diye tahmin ediyordum ama maalesef yine gün vermedi yaa🙁 off ben ne zaman doğurcam? yarın 38 oluyoruz. yine nstye bağladı ve geçenkine göre ağrılarım artmış. konuşma arasında ee seni ne gün ameliyat yapalım dedi ben de uygunsa 13 aralık olabilir dedim ama bşy demedi. çarş günü tekrar çağırdı bir de salı gecesi 12den sonra bşy yeme sabah çok erken gel dedi ama o anda sormamışım. aklıma takıldı şimdi neden aç karına çağırdı ki? yoksa doğum mu olacak dedim ama yok kontrol dedi?? bilemiyorum sizce ne olabilir tahlil falan mı acaba? öte yandan bebeğim ve suyum iyi çok şükür ama gün azaldıkça heyecanım artıyor bu cinsiyet muallakından sonra şimdi de günümün belli olmaması rahatsız ediyor beni🙁( işte durumlar bizde böyle grşmek üzere...
asimmmm canımm inşallah meleğin gelmiştir konmuştur döbişine ben bu yaşadıklarını yaşıyordum genelde sperme alışmaya çalıştığı için rahmin tepki veriyor olabilir canım birde ilk aydan böyle üzme kendini gelir Allahın izniyleyaa kızlar bişey sormak istiyorumeşimle birliktelik sırasında sol kasığımda ikidir bir ağrı seziyorum ve canım çok yanıyor 🙁 bu sizce hamişlik belirtisi olabilr mi? ama daha reglime var 10 aralık gibi bekliyorum 🙁 bu ilk ayım ama ben biraz kendimi fazla kaptıryorum sanırım 🙁 eğer olumsuz bişi olursa üzüleceğim gibi şimdiden bunalımlara başladım bile 🙁
oyy canım çoook teşekkürler inşallah inşallah ben bu yoldan alnımın akıyla çıkıcam senin yazdıkların kafamı çok rahatlattı sağol hamişimgünaydın canım ben aşılama yaptırmıştım kasık ağrıların bir anda bir sürü hızlı spermi bir anda rahmine veriyorlarki rahim bir anda doluyor ve alışık olmayınca ağrı yapıyor aletlerle rahmin acıyor kolay değil benim kasık ve bel ağrılarım çok olmuştu birde bacaklarım yukarda baya baş aşağı yatmıştım ki o esnada çok üşümüşüm karnım gazla dolmuş ve çok şişmişti beyaz akıntılarımda olmuştu onlarsa kullandığım iğnelerden dolayı yumurtalıklarımın ful çalışmasından kaynaklanıyormuş benim tutmadı eşimdede ozamanlar problemler vardı benle aynı anda aşılamaya giren arkadaşımında bendeki aynı belirtileri oldu onun tuttu benden önceki sırada giren bir kız vardı onun tutmadı ama ilaçların etkisiyle diğer ay kendiliğinden hamile kaldı nasip kısmet canım kendini ferah tut. hayırlısıyla inşalah Allahın izniyle olacak bak beni 1,5 yıl tedavi gördüm pko var dediler ialç tedavisi çatlatma iğneleri.ardından aşılama yaptırdım ardında tüp bebek yaptırdım olmadı tedaviye ara verdim olursa olur olmazsa ne yapayım Allah hangisini nasip ettiyse o olacak dedim ve bu işi kovalamktan yorulduğum için vazgeçmiştim ardından kendiliğimden hamile kaldım kafandan olumsuz düşünceleri ne kadar uzak tutarsan hormonlarında sana o kadar iyi hizmet ediyor inan ben senden çok ümitliyim Allahın izniyle inşallah olacak dağa taşa can veren mevlamın nimetleri okadar bolki senin için açılan ellerimizi boşmu çevirecek çok konuştum galiba ......
asim döverim he bebk çalımasında no stresss no bunalım canım normall bencede olabiliyor kısmenn o yüzden sen böyle konulara kafana takma beklemediğin anada gelsin bebişin tatlım asiminn cücüğü gelcek eminim benn alahımın izniylee alahım tez göndersin bebişini....yaa kızlar bişey sormak istiyorumeşimle birliktelik sırasında sol kasığımda ikidir bir ağrı seziyorum ve canım çok yanıyor 🙁 bu sizce hamişlik belirtisi olabilr mi? ama daha reglime var 10 aralık gibi bekliyorum 🙁 bu ilk ayım ama ben biraz kendimi fazla kaptıryorum sanırım 🙁 eğer olumsuz bişi olursa üzüleceğim gibi şimdiden bunalımlara başladım bile 🙁
asim döverim he bebk çalımasında no stresss no bunalım canım normall bencede olabiliyor kısmenn o yüzden sen böyle konulara kafana takma beklemediğin anada gelsin bebişin tatlım asiminn cücüğü gelcek eminim benn alahımın izniylee alahım tez göndersin bebişini....
inşallah tunacım inşallah canım bana yalancı sancılarında da dua et tamam canım umudum hiç bitmiyor inşallah şimalde bende sizlere hamiş haberlerimizle geliriz :bebeğim:
canım Allahım sağlığıyla meleğini göndersin kolay bir doğum geçirmen dileğiyle canım doğumun yakın azcık daha sabır canım doğumda dualarına bizide ekle emi canım
canım şimdiden bunları düşünme belirti olabilir de olmayabilir de stres yapma. hayırlısıyla günün gelsin testte 2. çizgiyi görürsün umarım.yaa kızlar bişey sormak istiyorumeşimle birliktelik sırasında sol kasığımda ikidir bir ağrı seziyorum ve canım çok yanıyor 🙁 bu sizce hamişlik belirtisi olabilr mi? ama daha reglime var 10 aralık gibi bekliyorum 🙁 bu ilk ayım ama ben biraz kendimi fazla kaptıryorum sanırım 🙁 eğer olumsuz bişi olursa üzüleceğim gibi şimdiden bunalımlara başladım bile 🙁
ayyy tunamm ne güzel diyosun yaaa ağzından bal damlıyorrrcanım amiinnnn çok tşkler inş o gün gelsin Allahın izniyle hepinize dua edeceğim. eve döndüğümde bilg.a listeyi yenilemek için girdiğimde bir bakmışım sen ve diğer isteyenler hamiş kalmış olsun inş🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?