Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sılam ınş hemencik tutar cuma vaktının hürmetine hep dualrımdasın ınan dıkkat et kendıne yorma agır kaldırma cok yürüme cuma erken degılmı test ıcın 12-14 günde belli oluyo dıye bılıyorum ama bende cuma gunu test yaptırcam allah nasıb ederse benım 14. gün olacak ozaman

melodıcım gecmıs olsun mıden kaldırırsa yarım bardak zeytınyagına bır lımonu sıkıp ıcersen kum dökmenı cok cok cok kolaylastırıyo maden suyuda cok etkılı hmede bebegıne zararı olmayan seyler bunlar gecen senede bızım basımındaydı kum taş dökme olayı

hayırlı olsun elifcim aminn rabbim bızlerede verecek inş

konyada en sevdıgım hastane baskent hastanesı... farabı buyuksehır selçuklu kızılay hepsını denemıs bırı olarak baskenti tek gecerim tüm kadın dogumcu doktorları harıka hep pahalı oldugu dusunuldugu ıcın tercıh edılmez ama ben bıkac aydır oradayım dıger saydıgım hastanelerde cıkardıkları fıyattan baya düşük fiyatlara cıktım birde oraya bakın derim alternatıf olarak

[

konyada en sevdıgım hastane baskent hastanesı... farabı buyuksehır selçuklu kızılay hepsını denemıs bırı olarak baskenti tek gecerim tüm kadın dogumcu doktorları harıka hep pahalı oldugu dusunuldugu ıcın tercıh edılmez ama ben bıkac aydır oradayım dıger saydıgım hastanelerde cıkardıkları fıyattan baya düşük fiyatlara cıktım birde oraya bakın derim alternatıf olarak[/QUOTE]

ben tedavi boyunca farabi akademi tıp fakültesi hastanesine gittim şimdi iş yerime yakınlığından dolayı konya hospıtel daki tülin hanıma gidiyorum şöyle memnun gibiyim ama ilerisi ne gösterir devam edermiyim etmezmiyim bilmiyorum bir de başkenti araştırıyım bakım

sılam inşallah meyvesini alırsın bu yaşadıklarının.RABBİM bekletmesin seni de isteyenleri de.ALLAH büyük cnm gelicek meleğin 🙂

inşallah shekerimm inşallah canım Rabbim bekletmesin inşallah

canım korkma Allahın izniyle atlatırsınız dualarımdasın Allahım yardımcın olsun sağlığına kavuş inşallahhh

maaşallah ne güzel bir haber bu sağsalim kucağına almayıda nasip etsin Rabbim tebrikler kolay bir hamişlik geçirmen dileğiyle
madem hamişimiz var yepyeni oynayak azcık

Allah razı olsun tatlı hamişim benim teşekkürler inşallah tutunur bebeğim inşallah yumoşlarım spermlerin dikkatini çekmiştir
Allahım herkesin yüzünü güldürsün içi sırada benim :bebeğim:

inşallah bende bol bol dua ettim ezan sesiyle birlikte o masada yatarken
dün eve gelip yattım bu günde kendimi pek yormadım ev temizliği var pek umursamayacağım eşim süpürecek ölesine 🙂 canım bana haftaya cuma prolaktine bakacak doktor onda az çok belli oluyormuş gebelik testi 12 günde anca olurmuş öyle dedi inşallah buraya arka arkaya hamileyizz diye yazarız canım ya ikimizde taaa eski topikten beridir koşuyoruz mevlam inşallah bukez yüzümüze güler :bebeğim:

KIZLAR ÖZELLİKLE DE AŞILAMA.YAPTIRANLAR AŞILAMA SONRASI YAŞADIKLARINIZI YAZAR MISINIZ? BEN İNTERNETTEN BİŞEYLER OKUDUM MORALİM FENA BOZULDU
BENİM DÜNDEN BERİDİR KASIK AĞRILARIM VAR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ BİR DE BELİM AĞRIYOR ARA ARA KARNIMDA DA ŞİŞLİK VAR SARI SARIDA AKINTIM OLUYOR İNTERNETTE BUNU YAŞAYANLARA BAKTIM HEP AŞILAMASI TUTMAYANLAR BÖYLE ŞEYLER YAŞAMIŞ AŞILAMASI TUTTANLAR BÖYLE YAŞAYANLAR VAR MI ARANIZDA??? DOKTORUM KASIK AĞRILARININ NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BENİM YİNEDE MORALİM BOZULDU TUTMAYANLARDAMI BÖYLE OLUYOR ACABA 😕 LÜTFEN CEVAP YAZIN AŞILAMA YAPTIRAN MELEKLER...

slm kızlar nasılsınız MELODİcanım çok geşmiş olsun çok üzüldüm aynı hastalığı kızım yaşadı iğne verdiler ona şimdi iyi sana ilaç verirlermi bilmem kendine dikkat et canım ....TUNA nasılsın canım iyileştinmi grip olmuşsun doğumunda geldi dinlenmeye çalış tekrar geçmiş olsun sana ....SHER SKEY meraba canım ya doğumdan hiç korkma ben tecrübeli olarak sana allah izin verirse tekrar 2inciyide normel doğum yapcam daha sağlıklı hemen ayağa kalkıyorsun hiç korkulcak bişey yok

kızlar slm ben geldım bıraz gec oldu ama kusura bakmayın doktoruma gıttık cok kotu oldum sıcak bı dus aldım ne olur ne olmaz dıye hazırlandım ve herseye hazırlıklı olarak gıttım malesefkı 🙁 neyse bıraz bekledım doktorda aldı ıdrarım da kan enfeksıyon ve kum dokmeye baslamısım hemen ultrasyona aldı bı problem varmı dıye cok sukur bebegım tosun gıbı massalah hıc bır problem yok dedı bayagı ınceledı herseyını bebegımızde sorun yok dedı daha sonra melek rahım agzına bakmam lazım dedı ve altan rahım agzını ınceledı rahım uzunlugu 3 5 cm cıktı cok ıı dedı bı acılma falan yok dedı hersey normal oldugunu soledı pasamda cok saglıklı eger su ıcmeseydın melwk dedı cok cabuk enfeksıyon yayılma var dedı 3 tane iğne ve 1 kutu antıbıyotık verdı 1 haftalık tedavı iğnelere basladık bakalım yanı enfeksıyona yakalanmam ıcın bol su ıcmem gerekıyor bızden bu kadar kızlar....

canım çok şükür
bebeğin sağlığıyla devam edeer yoluna Allahın izniyle Allahıma emanetsiniz geçmiiş olsun tekrardan

canım bu ezanlarda Rabbim emeğinin karşılığını boşa çıkartmaz ve bekletmeden gelir meleğin inş.

ayy canım çok sevndim ne güzel bir haber. Allah tamamına erdrsin hemen ekliyorum🙂 darısı diğer meleklere...

canım çok tşkler bakalım biraz daha iyiyim. sen de iyisindir inş bebeğinle? benim de doğumuma 10 gün civarı kaldı heyecan doruktaa🙂)

canımmm çok geçmşler olsun oğluşun iyiymiş bak sevndim sen ilçlarını düzenli iç herşey yoluna girecek inş.

inşallah tutunur canım ya nasibimiz varsa olacak elbet kendimi şartlamayayım umutlanmayayım diyorum ama umudum var napayım :bebeğim:

inş tutunacak tatlım sen umudunu kaybetme tabii.. umutsuz yaşanmaz zaten. inş senin ve şimalin güzel haberlerini alacağız çok yakında🙂