Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Oyyy Tunacım liste yukarı kaydıkça heyecan yapmaya başladım hafiften 😕
canım benim evet heyecan çok oluyor inş sizleri de iyice yukarda görücez🙂

kızz baya bir doğum muhabbeti yapmışsınız. ben hep normal düşünürken sezeryan oldu kısmet işte önemli olan bebeklerimizin sağlıkla doğması.. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

canımm çok tşkler aminnnn bakalım yarın tekrar kont var günümüz netleşir inş. ben de öptüm AEO.

Tunacım çabuk atlatmaya çalış. Geçmiş olsun. Öksürük falan olursa riskli ameliyata girmen. Bol bol meyve sebze ye...
sağol güzelim şükür biraz daha iyiyim neyse öksürüğüm falan yok inş üstelemez.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 1 hafta kadar olmayabilirim. Senelik izne ayrılacağım. Çok yoruldum biraz dinleneceğim. Hepiniz Allaha emanet olun.
sana da iyi tatiller canım bol bol dinlen. bakalım arada girmeye çalış yine de geldiğinde belki doğurmuş olurum🙂) sen de AEO kib.

Allahım inşallah bizlere de o günleri gösterir..

kızlar bu gün Cuma ezanı okunurken aşılama işlemim gerçekleşti ve işe gitmedim biraz dinlen dedi doktorum bende evime gelip yattım. Şimdi sizlere yazmak için 5-10dklığına nete geldim nette fazla kalma dediler 😀 doktorum haftaya bu gün test istedi yani önümüzdeki hafta Cuma günü test yapılacak ve inşallah bebeğim gelmiş olur ve annesine tutunur. Kızlar aklınıza geldikçe dua edin olur mu inşallah Rabbim daha fazla bekletmez.. :bebeğim:

kızlar hıc ıı degılım 3 4 gundur ıdrarımda yanma ve agrı oluyor ve sol kasıkta agrı fena bı sekılde bugun hastaneye gıttık ve test yapıldı idrar idrarda kan goruldu 🙁((( kum dokuyormusum yarın doktora gıdecegım ve garıp olan sadece sol kasıgım agrıyor yurumekte bıle zorlanıyorum bacagımı karnıma doğru topladıgım zaman ınanılmaz agrı oluyor ne yapacagım yaa cok korkuyorum allahım yawrumu bana bagıslasın cok morelım bozuk dua edın lutfen 🙁(((

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım hemde güzel haberle artık bende o hamiş listesinde ismimi görmek istiyorum ve 4+5 haftalık hamileyim lütfen benide listeye eklermisiniz 🙂)) Allah'ım isteyen herkese versin dualarım sizlerle sizlerde esirgemeyin dualarınızı bizlere...su an cok hastayım geniz akıntısı var grip değil ama boğazım kulaklarım burnum tıkalı Allah'ım herşeyin hayırlısını versin herkese ......ARTIK BENDE HAMİŞ MELEĞİM 🙂)

canım günaydın sen böyle yazınca içim bir tuhaf oldu zannedersem ağrıların artmadan belden yapılan bir iğne ile 15 20 dakikada hallediyorlarmış benim gitiğim hastanede buroşür falan asmışlar ağrısız normal doğum ağrısız sezeryan diye benim arkadaşım geçen sene sezeryan oldu belden iğne yaptıkları için fazla bir ağrı olmamış ama iğnenin hükmü geçtikten sonra kaç gün ağrı çektim demişti sen hangi hastaniyeye gidiyon bir araştırsaydın

canım benim bildiğin gibi hiç bir değişiklik yok çalışıyorum bildiğin gibi hamişkn zor oluyormuş çalışmak insan daha ayrı yoruluyor bide ben hep ayaktayım hep koşturmaca geçiyor çocuklarla ama artık kendimi frenlemem lazım napıcam bilmiyorumm neyseki aralık 15te izin başlıyor ama ben ocağa kadar çalışacağımm hayırlısı artık bitanem sağ olan büyüyor derler ya işte hep birlikte büyüuoruz Allahın izni ile az kaldı bizimde bu arada canım doğum hakkındaki görüşlerinide okudumda bana sorarsan ben normal istiyorum 6 cmlik açılmam olduktan sonra anestezi ile uyuşturuyorlar ya öle konuştuk doktorla açıkçası ve bebeğimin gelişini hep bir heycanla beklediğim için hepte bir heycanla o sancıyı çekmek istiyorum ne bileyim yaaa bana çok sıcak geliyor normal açıkçası sezeryan hiç düşünmedim inş Allah sanada istediğin gibi kolay doğumlar nasip eder canım ve hepimize inşş

🙂 hehehe çok hoşsun canım sezeryan istiyorsan konuş doktorunla doktorlar şimdi açıkçası hep isteye bırakıyorlarr 🙂 hayırlısı birtanemm hakkında

selam kızlar nasılsınız?
ESİNERKAN cnm benim oğluşunun adıda çok güzelmiş hayırlı olsun.

çokkk teşekküür ederiiimm canımmm Allah razı olsunnn

ayyyy inşşş canım inşş beklemek zor bilirimm Allahımm tatamını erdirsin inşş yumurtaların inşşş tutunur sanada inşş hamiş olursun sende Allah gönlüne göre versin canımm dualarımdasın inan

tebrik ederimm canımmm gözün aydın tekrar hoşgeldin ozamn sende 🙂 Allah tamamını erdirsin canım adminlere söylede kızartsınlar seniii

çokkk öpüyoruzzz oğluşumla sizii teyzoşlarııı görüşmek üzeree bu arada GÜNAYDINNNN 🙂 🙂