beyazım ben sezeryan doğum parasını yazmştm gitmemşi yahuuu.Cnm sezeryan sanırım 500 falan bi de özel oda istersen 2 gün yatarsan 700 800 e patlıyo anladğm kadaryla.Bana da bişe demediler gerçi doğuma giren hasta yakını yer ayarlamaya giderken duymştm ben de.Özel oda bulmak da çok zor farabide biliyo musun*?nasl ayarlıycaz bilmiyom artık
Şekerim bende böyle kaşıntı başladı. Birde beyaz akıntım var. Dün baktım sanki böyle orası alerji gibi olmuş..(Kırmızı kabartılar var ) Sünnet çocuğu gibi yürüyorum. Ne yapçam yaaa. Olmassa yarın gideyim ben Suna Hanıma.
beyazım ben sezeryan doğum parasını yazmştm gitmemşi yahuuu.Cnm sezeryan sanırım 500 falan bi de özel oda istersen 2 gün yatarsan 700 800 e patlıyo anladğm kadaryla.Bana da bişe demediler gerçi doğuma giren hasta yakını yer ayarlamaya giderken duymştm ben de.Özel oda bulmak da çok zor farabide biliyo musun*?nasl ayarlıycaz bilmiyom artık
sorma canım yaa doğuma 2 hafta kala yakaladı hastalık beni🙁 dediğin gibi direncim düştü galiba.. ilaçlarla toparlamaya çalışıyorum. sağol güzelim sen de kendine dikkat et tabi öptüm..
lalezar merhaba. doğum muhabbeti olmuş bayağı. siz tedirginseniz biz ne yapalım kız? en iyisi düşünmemek bence ne kadar çok düşünürsek o kadar etkileniyo insan. tam tersi ben meleğime hayırlısıyla kavuşmayı düşünüp işin öteki kısmını düşünmüyorum. son haftalara girdikçe insan çok heyecanlı ve sabırsız oluyo. zaman bir an önce geçsin istiyosun. Allahın izniyle hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah.
lalezar merhaba. doğum muhabbeti olmuş bayağı. siz tedirginseniz biz ne yapalım kız? en iyisi düşünmemek bence ne kadar çok düşünürsek o kadar etkileniyo insan. tam tersi ben meleğime hayırlısıyla kavuşmayı düşünüp işin öteki kısmını düşünmüyorum. son haftalara girdikçe insan çok heyecanlı ve sabırsız oluyo. zaman bir an önce geçsin istiyosun. Allahın izniyle hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah.
Mrb canım, evet oldu valla, şeker epeyce korkuyor, benimde tedirginliğim var o yüzden o beni ben onu biraz kışkırttık bu konuda sanırım.. 🙂 Aslında tabikide bende bir an önce meleğime kavuşmak istiyorum ama işte yinede biraz korku yok değil, amin canım inşallah hepimiz sağ salim hayırlısıyla atlatır meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙂
Mavi kedim gelmiş. Tatlım seninle bir türlü karşılaşamadık. Ben çıkıyorum sen birşeyler yazıyorsun. Ya da sen çıkıyosun ben yetişemiyorum. Bebeğimiz ve sen nasılsınız bakalım.
Şekerim bende böyle kaşıntı başladı. Birde beyaz akıntım var. Dün baktım sanki böyle orası alerji gibi olmuş..(Kırmızı kabartılar var ) Sünnet çocuğu gibi yürüyorum. Ne yapçam yaaa. Olmassa yarın gideyim ben Suna Hanıma.
cnm alerji gibi olmasını bilmiyorum ama akıntı olabilir.Sen bi tit baktır idrar tahlili yani enfeksiyon olmamasına dikkat et.Ben kurtulamadm bi türlü akıntıdan da enfeksiyondan da..Akıntı kokulu değilse hiç endişelnme ama bu kabartıları anlamadm vala sen suna'ya bi git bakim.bu arada bu arkadaşlarn ne kadar demişti doğum parası için??yani abarttıkları fiyat neydi??
havalar da güzel aslnda eşinn de izni olsa da tatile gitsenz bi.bol bol dinlen artık istirahat bebeğin gelişimi için çok önemli yeme içmeden bile.iii bak kuzuna da 🙂