anammm maaşallah topic ilerliyo yuppiiiii🙂
Kurabiyem topiğe hoşgeldn valla ii ettn gelmekle🙂burdan daha daha rahat konuşuruz.Kuzum senn bulantılarn geçmedi mi daha yaaa??geçer ama merak etme ben 32.haftamdaym ben bile ara ara yaşıyorum inan.Rabbim sağlık versn kuzucuğuna.
Gamze abla hasta mısın sen çooooook geçmiş olsn yeni okudm öğrendm kusurumabakma 🙂ya zaten son aylarda sanırım direnç iice düşüyo daha fazla hasta oluyorz.Ben evden dışarı çıkmıyorum evim kaloriferli sıcak hamd olsn ama dışarı çıktğm an üşütüyorum hasta oluyorum.Aman dikkat et kuzunn gelmesine az kaldı inşallah🙂
Beklenen bebiş cnm2 hafta snra inşallah bebişin kalp atışlarını da görürsn büyüdğünü tekmelerini falan da görürsn inşallah🙂
Oyyy asimmmm evlenmiş 1yıl olmş da bebek istermiş oyyy oyyy kuzummmm🙂RABBİMM sana da versn inşallah.Kıs sende katıldn ya aramıza cadııı 🙂seni burda görmek çok güzel dilerim hamiş listesnde de görürüz bebem seni.ALLAHIM lavişime de versn inşallah bütün bekleynlere de.Laviş geçti valla aklmdan şuanda
Esinim hoşgeldn balım nerdesn sen yaaaa??anam bi giriyonz bi daha girmiyonz unutuyonz heeee..Baya büyüdnz sizde maaşallah.Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm.Doğumu nasl düşünüyosn sezeryan mı normal mi??
slm canım oo maşallah oğluşuna herşeyin yolunda olmasına çok sevndim🙂 kilolar alınıyor işte doğumdan sonra emerse daha kolay verirsin. hadi bakalım ayrt. ult da harika bşy güzel haberlerini bekliyoruz. aminnn canım bizim de çok az kaldı zaman uzadı sanki🙂)kızlar selam;
Biz dün doktordaydın.Oğluşum kocaman olmuş teyzeleri kıpır kıpır.tam 343 gr olmuş.Maşallah.Bende tam 3 kilo almışım bu ay 🙁 doktor kendini biraz frenle dedi.5.ayımız bitti ben 7 kilo aldım.Ama karnımda öyle çok çıkmadı.Nereye aldım 7 kiloyu şaşırdım.Ama artık daha dikkat edicez oğlumla.Yoksa annesi bir fil olacak. 😀 Salı günüde detaylı ultrasonumuz var.AFP miz yüksek çıktı ya biraz.İnşallah herşey normal çıkar.Bakalım renkli olarak görücez oğlumuzu neye benziyor çok merak ediyorum.Tam 1 saat sürüyormuş.Şimdiden çok heyecanlıyım.
Bu arada doğum yapan annelere ve bebişlerine sağlıklar dilerim.Doğumu yakın olanlara da kolay doğumlar dilerim.
Hepinizi öptük teyzeleri.
tabi eklerim tatlım kararınıza çok sevndim🙂 inş yakında senden de müjdeli haberler almak dileğiyle...Tuna abla Listeye benide eklermisin 10 aralık adet tarihim bakalım neler olacak merakla bekliyorum inşallah güzel haberler veririm 🙂
kuzum benim yaa faceden görüşüyoruz ama buraya da gir arada özlüyoruz🙂 siz de büyüdünüz maşallah ardımızdan geliyorsunuz. aminnn canım biz de sizi kocaman öpüyoruz🙂merhaba kızlarrr.... uzun zaman oldu girememiştim hem mekanı açamıyordum birara sonra kendimce kızdım hiç girmemeye başlamıştım ama faceden sürekli takip ediyorum geçenlerde aklıma geldi bir gireyim bakayım dedim listemizz epeyyy çoğalmış maşşalhhımızz varr vallahii çok mutlu oldum bunu gördüğüme ... yeni hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorummm beklenenbebişş gözün aydınn vallahii senide görünce çok sevindim inş kalp atışlarınıdA duyarsın meleğinin... doğum yapan arkadaşlarımızında gözü aydın.... sıra gittikçe bizlere geliyor doğumu yaklaşan arkadaşlara Allahım güç versin 1 nefeste kurtarın inşş. bizde oğlum BATIN URAS'la büyüyoruzz 29+6 olduk 🙂 30. haftamıza girmiş bulunuyoruz desek daha doğru olurrr Allahım her isteyene nasip etsin inşşş hepinizii çok çokkk öpüyorummm kendinize ve meleklerinize ii bakınn grşmek üzereeeee.....
evet shekerim topiğin böyle aktif olması güzel🙂) ama ben doğuma gidince liste nolcak bakalım🙂) yine de aklım kalır valla inş eve çıkınca düzenlerim🙂)anammm maaşallah topic ilerliyo yuppiiiii🙂
Gamze abla hasta mısın sen çooooook geçmiş olsn yeni okudm öğrendm kusurumabakma 🙂ya zaten son aylarda sanırım direnç iice düşüyo daha fazla hasta oluyorz.Ben evden dışarı çıkmıyorum evim kaloriferli sıcak hamd olsn ama dışarı çıktğm an üşütüyorum hasta oluyorum.Aman dikkat et kuzunn gelmesine az kaldı inşallah🙂
Günaydın meleklerimmmm gününüz aydın olsn 🙂 günler geçiyor doğum korkuları başlıyor ne yapacağımı bilmiyorm ama ikisi de korkutuyo beni🙂sezeryandan daha az korkuyorum sanırım onu keşfettm
ayyy ablacm valla hiç sorma.Sezeryan olursa daha yakınım çünkü 38 de sezeryana girerim doktor normal olmaz derse.Ablam mersinde o da gelmek istiyo çünkü 2 çocuk da okula gidiyo bende 20 ocak gibi falan düşünüyorum ama ben düşünüyorum tabi doktorumn haberi yokGünaydın şekerim, senin iyice yaklaştı ben şimdiden korkmaya başladım 😕
ayyy ablacm valla hiç sorma.Sezeryan olursa daha yakınım çünkü 38 de sezeryana girerim doktor normal olmaz derse.Ablam mersinde o da gelmek istiyo çünkü 2 çocuk da okula gidiyo bende 20 ocak gibi falan düşünüyorum ama ben düşünüyorum tabi doktorumn haberi yok..Ya normal doğum yapamazsın diyolar bi de yakın zamanda 15 20 saat sancı çekip sezeryana giren bi çok kişi duydum ondan da tırstım yani düşünsene 15 20 saat sancı çek snra hadi olmadı sezeryana girceksin...Ne bilim kafam karıştı dr daha bişe sölemedi haftaya kontrole gidicz artık nst'ye alıcak 2 haftaya bir gidicem .Kuzularmz herşeyden önemli canımız parçamız RABBİM onları bizlere bağışlasın yokluklarını göstermesin ama ilerleyen haftalarda sende görüceksn inşallah baya zor oluyor.Yatman kalkman her dk wc nefes alma zorluğu uyuşan bacaklar ve ağırlaşan bir beden.Hele ki bnm gibi zayıf hamile kalanlara daha zor sanırım kas iskelet sistemi alışmş zayıf vucuda bi anda böle ağırlık olunca sistem şaşırıyor.Dİceğim o ki son haftalara doğru hayırlısıyla bi doğursam diyor insan.MEVLAM herkese kolay bi hamilelik kolay bi doğum nasip etsn.Tabi herkeste aynı sıkıntılar olucak dye bişe yok bünyeler farklı..Rabbime hamd olsn şikayet olmasn yne çok şükür kurban olduğm RABBİME
cnm bende sana bakınıyodum nerdesn dye🙂kalpkalbe karşıymş valla.Kuzum valla bilmiyom ki eşim falan hep normal doğum diyo daha sağlıklı diyo ama ne bilim ikisini de yaşamadm gerçi ikisinden de korkuyorum.Ablam da sezeryanla doğurdu iki çocuğunu da 12 yıl öncesnden hatırladğmn dikişlerin çok ağrıyor olması..Ya normal doğumda da o kadar sancı çekip ya sezeryan derlerse??ayyy bi de açılma var mı dye bakıyolar ya o çok kötü bişe.Geçen sancılandğmda ebe 2 kez baktı açılma varmı dye ama varya canımdan can gitti nasl bişe o öle??offf çok acıtıyo sezeryan da bilmiyosn ama snrası var cnm beyazım valla doktorumla bi konuşaym bakaym ne dicek.Siz konuştunz mu suna hanımla?kaçşncı haftada gidiceksn kontrole?Şekerim sen doğum korkusuna yakalanmışsın bence. Kafandan bu düşüncelerin hepsini sil at derim. Bende sezeryan ile doğum yapan bir anne olarak. Kardeşim normal doğum yaptı 2 saat sonra süper ayaktaydı ve bebeği ile ilgilenebiliyordu ama sezeryan olunca birilerinin hem sana hem de bebeğine bakması gerekiyor. Ne olur bitanem korkunu yen normal doğum yapabilmek için elinden geleni yap...
ayyy ablacm valla hiç sorma.Sezeryan olursa daha yakınım çünkü 38 de sezeryana girerim doktor normal olmaz derse.Ablam mersinde o da gelmek istiyo çünkü 2 çocuk da okula gidiyo bende 20 ocak gibi falan düşünüyorum ama ben düşünüyorum tabi doktorumn haberi yok..Ya normal doğum yapamazsın diyolar bi de yakın zamanda 15 20 saat sancı çekip sezeryana giren bi çok kişi duydum ondan da tırstım yani düşünsene 15 20 saat sancı çek snra hadi olmadı sezeryana girceksin...Ne bilim kafam karıştı dr daha bişe sölemedi haftaya kontrole gidicz artık nst'ye alıcak 2 haftaya bir gidicem .Kuzularmz herşeyden önemli canımız parçamız RABBİM onları bizlere bağışlasın yokluklarını göstermesin ama ilerleyen haftalarda sende görüceksn inşallah baya zor oluyor.Yatman kalkman her dk wc nefes alma zorluğu uyuşan bacaklar ve ağırlaşan bir beden.Hele ki bnm gibi zayıf hamile kalanlara daha zor sanırım kas iskelet sistemi alışmş zayıf vucuda bi anda böle ağırlık olunca sistem şaşırıyor.Dİceğim o ki son haftalara doğru hayırlısıyla bi doğursam diyor insan.MEVLAM herkese kolay bi hamilelik kolay bi doğum nasip etsn.Tabi herkeste aynı sıkıntılar olucak dye bişe yok bünyeler farklı..Rabbime hamd olsn şikayet olmasn yne çok şükür kurban olduğm RABBİME
Şekerim sen doğum korkusuna yakalanmışsın bence. Kafandan bu düşüncelerin hepsini sil at derim. Bende sezeryan ile doğum yapan bir anne olarak. Kardeşim normal doğum yaptı 2 saat sonra süper ayaktaydı ve bebeği ile ilgilenebiliyordu ama sezeryan olunca birilerinin hem sana hem de bebeğine bakması gerekiyor. Ne olur bitanem korkunu yen normal doğum yapabilmek için elinden geleni yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?