Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Merhaba iclal hoşgeldin aramıza. Sorduğun sorularla ilgili benim bir fikrim yok. Ancak bilen arkadaşlarım gördükleri zaman sorunu eminim cevaplarlar. Bu arada bence test yapmak en mantıklısı. Üzüleceğim diye düşünme böyle merakta kalmak daha kötü bence.

h.b ilginiz için tşk ederim. daha önce bende klomen kullandım ozaman benimde adetim gecikti onları artık hiçbirşey yapmıyorum kendi haline bıraktım ama öyle akıntı falanda yok başka neden gelmezki adet ya antibiyotikten yada kist falan vardır değilmi

peki hamile olduğunu insan hissedermiş bende hiç öyle bir his yok senin adına cok sevindim
bembeyaz arkadaşım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğin gibidir normal test yapsam cıakrmı acaba bügün5 gün yoksa biraz daha mı beklesem, bu arada adet olmama yakın akıntım vardı ama şimdi yok fazla normal sarı birşey geliyor hayrılı inşallah

Canım hamilelikte beyaz akıntı belirti olarka sayılıyor. Mesala bendeki en önemli belirti adetime 10 gün kala göğüslerdi şişlikti. Bel ağrım olmadı. Ama kişiden kişiye çok değişebiliyor.

cnm çok şükür bişi olmadan atlatmışsınnn bendede enfeksiyonel akıntı oluyor çoğunukla dediğin gibi çok su içip meyve yediğim haldee fitil veriyor doktor hepp allah yardımcımız olsun benim son günlerim artık bekliyoruz bakalımm 🙂