Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar bişe sorucam size.İlk yalancı sancılarnz ne zaman başladı??ya bnm kasılmalarm başladı magnezyum içiyorum böle karnımın içi bi geriliyo acaip şekilde snra normale dönüyo.Braxton hicks denilen kasılmalarmş bunlarda yalancı sancılarmş sanırm.Bu haftalarda normal diyolar ama ben bide size soraym dedim ne zaman başladı bu kandırıkçı şeyler

kızlar size çok ihtiyacm var yaa ben hamile kaldğımdan beri zaten hep korkuyodm ama şu son 1 aydr artık uyku bile grmiyo gözüme bir yıl bebek hasreti çektm çok şükür Rabbim daha fazla bekletmeden verdi bebeğimi ama şimdide bebeğim ağlarda ben onu susuturamazsam biyeri ağrırda ben anlayamazsam genzine süt giderse boğulursa ben ne yaparm gibi saçma düşünceler içindeym hatta 40 ım çıkana kadar annemlerde durcm ama o 40 günden sonra bebeğimle eve gelince ben onunla yanlız naparm die bile düşünyrm sanki bebek deil öcü benm bebişim depresyona girdm kızlar yaa nolur bana yardm edn benm gibi düşünen varmı

gulparem cnm nıye bu kadar etkılıyorsun zsen kendını ole seyler dusunme bızde yasayacagız bunları bıtanem ogrenecegız dert etme bunları neler neler ogrenecegız daha dur 🙂

selam kızlarr nasılsınızz benim canım çok sıkın🙁bugün herzamanki klasik bebek sorusu ve tavsiye edilen şeyy hocaya gitmeme kadar tavsiyede bulunan cahil insanlar ... alahım bana biliyorumki beklemediğim an bebişimin geleceği ve o umutlaa bebğimin olacağı günü hayal etmekkk🙁(((((veebebeğimin vakti bana geleceği günleri haftaları belki aylarıı bekliceğim.... BEBEĞİM ANNENEE GEL VEbu kendini bilmeyen insanların dilinden kurtar benii......SENİ ÖZLEDİMM MİNİK KUŞUMM...

beni unutmuşsunuz ama :hıh:

Taptaze ve deneyimsiz bi anne olaraktan sana destek amaçlı diyorumki bebeğin dogdugu an anneliği otomatikmen öğreniyorsun.. benimde ilk bebeğim ve benim tecrübemde yok... sadece 1,5hafta birileri vardı yanımda ve sonrasında tamemen yalnızdım halada yalnızım ve bebeğim bugun sadece 28 gunluk oldu.... lütfen bole sacma düşüncelre kapılıp hamileliğini kendine zehir etme... saydıklarının hepsi benimde basıma geldi ama ben en kendim baktıgımdan daha tecrübeli oldum ve alıştım hemen... ne kadar cok yardımcın olursa yanında okadar coooookk geç öğrenirsin herseyii.. ve sakın korkmaaa... bebek zaten sana istekklerini anlatıyor bir şekilde.. korkmadann sadece anne olmanıın mutlulugunu yasa....