allah razi olsunkardesim.senin icindeki melek sana fisildamisdir.her halde-annecim su abla isin dua et.hamilelerin duasi kabul oluyo.cunku onlarla birlikde iclerindeki masuk bebekler de dua ediyo.annelerinin duasina amin diyo
sevgili arkadaşlarım hepinize günaydın,
ben aşılama tedavisine başladım doktorumun tavsiyesi ile. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin , bu aralar çok ihtiyacım var duaya ve morale.
sevgili arkadaşlarım hepinize günaydın,
ben aşılama tedavisine başladım doktorumun tavsiyesi ile. Ne olur dualarınızı eksık etmeyin , bu aralar çok ihtiyacım var duaya ve morale.
rabbim el açıp dua edenleri geri çevirmesin.bebek isteyen melekler tez zamanda hamile haberini alırlar inşallah.hamile melekler de bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.bir kulun başka kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.çünkü şart koşmazsınız duam kabul olursa şunu bunu yapçam diye bir hadiste okumuştum bilginize
lalezarcım senin de aşılama ile idi değil mi? Ağrılı bir işlem değilmiş doktorun dedıgı. Güzelce anlattı bana ama insan tedirgin oluyor yine de. Umarım Allahın izniyle sonuca ulaşırız.
Herkeze Selamlar uzun bi aradan sonra yine araniza katildim arkadaslar hala tasinma insaat boya badana sürüyor bebek mebek yok ama mutluyuzzzz sizler nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum ve her aksam düsünüyorum yarin girecegim diye ve nihayet buradayim 🙂