Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kizlar doktor kontroline gidecek en uyqun gun hangisidir sizce?adet bitdikden sonra hemen mi?yoksa bir kac gun beklemek gerek?kafama takildi da

ıcacım adetın temılendıkten sonra gıdebılırdsn cnm bı sey fark etmes rahım ıcıne bakarlar bı dahakı aya gore program yapar sana sımdıden hayırlı olsun....

Merhaba doğan güneş baharla birlikte açan her bir dallardaki tomurcuk ve çiçek merhaba daha doğmayan çocuğum sana da sana da merhaba Bazen bir kız çocuğu olarak düşledim seni; pembemsi kıyafetler ve mini minnacık patiklerle düşledim Sonra gece yarılarına değin kaç yüz defa uykumu bölen ağlayışınla hep uyandım.Sen doğmadan kaç yıl evveL Henüz yeni yeni emeklemeye başlamışken göz ucumla okşadım seni Saçlarının tel tel binlerce kez ben ördüm sen doğmadan kaç bin yıl evveL Kulaklarımda; dudaklarından dökülecek o ilk kelimede olma ar:usu Yüreğimde; bunun dayanılmaz sancısı Bir anne sözüne fedadır ömrümün geriye kalan diğer yarısı Bir gece yarısı uykunun firarı anlarından birinde; gelip odanda baş ucunda sabahlamayı kaç bin kez düşledim Ve kucağıma alacağım o henüz 2-3 yaşlarda olduğun günlerin hayalini dusundum.Bir bilsen; kaç bin kez okuldan karne alışının o coşkun sevinciyle boynuna sarıldım Ve yoldan geçen her bir önlüklü çocuğu sen diye sevdim sarıldımBazen; seni erkek çocuk diye düşledim Bir bilsen; kaç bin defa seninle top oynamayı düşledim Sünnetinin coşkusunu kaç bin kez yaşadım Düğün halayında kaç bin kez halaya durdum ey oğul Bir bilsen; her gece baş ucuna gelip nasıl ninniler söyledim sana Bir bilsen; kaç günü doğum günündür diye bir başka coşku ile kutladım Kaç bin kez gecelerin karanlıklarına seni cok sevdiyimi fisildadimKaç kez sen için adaklar verdim Doğum anının kac kez yasadim.ilim tohumunu senle birlikte ekmenin hayalini kurdum oglum daha dogmayan cocugum bir bilsen seni nasil bekliyorum-bekliyoruz.