Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam kızlar bu ayda olmadı. bi dahiki sefere inşallah yumurta takibine devam tabi .18.12 de bi dahaki adet tarihim.herkese bol şans 🙂

durum suan ıı canım 9 kılo aldım doktor bıraz hızlı alıyorsun dedı 51 kılo olmusum ama bebegımden onemlı degıl azcık kansızlık cıktı cok sukur baska bısı yok 🙂
kız ben kendme zayıf diyodum sen üflemelikmişsin resmen
42 ile mi hamile kaldn ??yuhhhhh anacm ALLAH korusun valla çok zayıflık iii değil zaten.Kilona gelince,sen ve bnm gibiler yani zayıf hamileler de beklenen kilo böle hayatm dr'un a bakma sen kuzum bende 13 kilo aldm 30.haftamdaym ve bundan snrasını düşünemiyorum kaç kilo alırım dye.Bnm ablam 40 kilo aldı ilk hamileliğinde kimse de bişe demedi.Bnm dr'da biraz yavaş al diyo eşim de ona kızıyo
.Ben sanırım 67,68 le doğum yapıocam heralde ama geri nasl veririm bilmiyorum 🙂

ben burdayim şannem bana hamile kaldiginda 15 kilo almis.beni 4 kilo dogurmus.abime hamile kaldiginda 24 kilo almis 6 kilo dogurmus.1 sene icinde kilolari verdim diyo.zaten cocugun ilk senesi eziyetli geciyo ya kilolar kendiliyinden gidiyo.bebekler her seyden onemlidir bence

Tunacım doğum gününmüş geçtiğimiz günlerde. Biraz geç oldu ama mutlu yıllar. Eşinle , çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle nice seneler dilerim arkadaşım
canım çok tşkler olsun düşünmen yeterli🙂 amin sağol inş allah sizlere de bebek nasip etsin.

evet öyleymş canım çok sevndim gözleri aydın listeye de ekledim. darısı bizlere🙂 sana da çok az kaldı🙂

fıstığım facedeki grupta grşyoruz rica ederim🙂 sen de gelsene linki listemizin altında. ok slmını iletirim tabi ikizleri büyüyor maşallah pek tatlılar🙂

kizlar beni yine listeye ekleyin.12 ci ayin 14 de beklenmeyen adet tarihim

selam kızlar bu ayda olmadı. bi dahiki sefere inşallah yumurta takibine devam tabi .18.12 de bi dahaki adet tarihim.herkese bol şans 🙂
hayırlısı kızlar ok ekliyorum listeye tarihlerinizi inş yakında gelir bebekleriniz🙂

sen zayıf olduğundan çok alıyosundur canım ama eminim yakışmıştır🙂 ben de 36 ya giricem 15.5 kilo oldu valla🙁 galiba 20 olur oğlumda da almıştım ama emzirince inan hepsi gitti. bebekler iyi olsun da... merak etme o koşturmacada veriliyor. hele benim işim iyice zor🙂 bakalım hareketli oğlum kardeşi gelince npcak? şimdi çok istiyor ama zor günler beni bekliyor gibi...