Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Herkese slm.Ya bu array da ne anlamadm valla ama sadece bende yok sanırım.
MELOŞUM oğluşm ii teyzesi bol bol hareket ediyo jimnastik yapıyo içerde
.Bazen kafasını uzatıp yukarı bakıyo gibi geliyo,çünkü bnm oğlann ayaklar aşağıda kafa yukarda ve vucudunu hissetmek zor olmuyo artık kafayı bi çıkartıyo anlatamam
Cnm ne olur böle rüyalara kafanı takma rüyayı nasl yorarsan öle olur ayrıca bazı rüyalar bilinç altıdır,etkilendiğin gün görmesen bile muhakkak görüyosun bi şekilde.Bilinç altı rüyası bu tatlm bebişn gayet iii ve o da annesine kavuşmayı çok istiyo hiç birşey olmayacak bana güven 🙂
LALE ABLA nice mutlu yıllara inşallah evladınla ve eşinle hayırlı senelr nasip etsn MEVLAM.

BEMBEYAZIM cnm doğum çantası için sormşsn ben mersindeyken anneannemiz aldı bi çok şeyini ve ALLAH izin verrse anneannemiz yarın gelicek bizde 30.haftamzdayz hamd olsn hastane çıkışını falan bi güzel yıkıycaz annem geldkten snra hazırlayıp koyucam ben ne olur ne olmaz ALLAHm zamannda sağlıkla gelmelerini nasip etsn meleklermzn ama ben bu haftalarda hazır olması taraftarıym..
GAMZE ABLA mawi'mi nerde gördn?? ona yazmştm bi ara çok özlediğimi sölersn hemşoma🙂o da dünya tatlısı bi insan selamı getirdiğin için sanada teşekkür ediyorum cnm.Onun ikizleri nasl acaba büyümüşlerdir kuzucuklar🙂çook çoooooooooooook slm söle emi🙂

Son düzenleme:
allah razi olsun .hamilelerin duasina cok ihtiyacim var.dualarinizi eksik etmeyin.
Cnm hoşgeldn bayadır yoksn nerelere kayboldun?hakknda hayırlısı olsn unıca'cım RABBİMN bekletmesnde bi bildiği vardır umudunu kesme ALLAH büyük vericektr sana da bütün bekleyenlere de hayırlı bi evlat merak etme cnm🙂yeter ki sabret ALLAHA sığın emi🙂

sekerım oyyy yerım senın o oglunu ben etsın annesı etsın o mutluluk herseye deger 🙂benımkıde massalah durmuyor artık teyzesı oynuyor massalah....
unıcacım hayırlısı olsun bıtanem nerelerdesın uzun zamndır yoktun herseyde vardır bı hayır cok kafana takma bebegın gelck kısa zamanda ıns...

cok yakinim 7 aylik hamile.onun yerine cok seviniyorum.duyunumuz ayni gunde olduydu.ama ne yalan soyliyeyim uzuluyorum da.cocuk benim yanimda ilk tekmesini atdi.ama ben ona dokunamadim.sanirim piskologa gitmem gerek.hamilelere bakinca istemesem bile agliyorum.sizce ben deliriyomuyum?

cnm psıkolojık olarak kendını etkıledıgın ıcın bole oluyor yapma bence zararlı cıkan sen oluyon