demek kiii birde oğlun olacak, içime doğmuşş 🙂))) kusura bakma canım ya hatlar karışmış bende herhalde🙂 genelde hamişlerimiz erkek beklediği için ve de ben iş arasında acele ile yazdıgım için karıştırmışım. Bende opüyorum minik kızını.Allah bize de göstersin. Minik bir kız bize de nasip etsin. Aminnn 🙂
aussie-angel doğum eyleminden herkes gibi bende çok etkilendim ama sonu çokk güzel olmuş şükürler olsun Rabbime...evladınla bir ömür boyu çok mutlu ol inşallah canım hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün canımm...
lalezar evlilik yıldönümüzü tebrik ederim hayırlı olsun canım,meleğinizle uzunnn uzun yıllar sağlıkla huzurla yaşayın inşallah,mutluluğunuz daim olsun...
aussie-angel doğum eyleminden herkes gibi bende çok etkilendim ama sonu çokk güzel olmuş şükürler olsun Rabbime...evladınla bir ömür boyu çok mutlu ol inşallah canım hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün canımm...
lalezar evlilik yıldönümüzü tebrik ederim hayırlı olsun canım,meleğinizle uzunnn uzun yıllar sağlıkla huzurla yaşayın inşallah,mutluluğunuz daim olsun...
Güzel dileklerin için çok ama cok teşekkür ederim.. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yasatsın.. Rabbim kimsenin ne göbeğini nede kollarını boş bıraksın...
angelim ya hamiş değilim ama sanki ben o anları yaşamış gibi oldum ağlıyom çok etkilendim rabbim ne büyük meleğini kokla benim içinde canım allah nazarlardan korusun bebişini hayırlı uzun sağlıklı ömrü olsun inşallahhh
Canım en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu yasatsın.. Rabbim gönlüne göre versin.. Rabbim sizlerede ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık nasip etsin....
Aussie-angel doğumundan bende çok etkilendim çok çok geçmiş olsun cennet kokulu bebişini sağsalim kucağına aldın şükürler olsun ve önemli olan sen onun yanındasın Allahım diğer hamişleride kurtarsın
kızlar burju arkadaşımız sezaryan ile doğumunu yapmış son anda bebeğin kalp atışları yavaşladığı için sezaryane almak zorunda kalmışlar şuanda bebekte kendiside bildiğim kadarı ile iyilerrrr... darısı bizlere inşalllahhhh🙂