Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Allah razı olsun .. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.. amaa teyzesii benim kızım var 😉))))) Kızım snaa kokulu öpücük gönderiyor 😉)

demek kiii birde oğlun olacak, içime doğmuşş 🙂))) kusura bakma canım ya hatlar karışmış bende herhalde🙂 genelde hamişlerimiz erkek beklediği için ve de ben iş arasında acele ile yazdıgım için karıştırmışım. Bende opüyorum minik kızını.Allah bize de göstersin. Minik bir kız bize de nasip etsin. Aminnn 🙂

Tebrik ederimmmmmmm, allah bebişinizle birlikte daha nice güzel yıllar yaşatsın size inşallah canımmmmm.
Beraber 14-24 seneleri görün inşallah 🙂

Sağol canım amin inşallah, hepimize mutlu huzur dolu bebişlerimizle uzun yıllar dilerim 🙂

Amin canım teşekür ederim, hepimize mutlu, huzurlu uzun ömürler olsun inşallah 🙂

Teşekkür ederim Halecim amin inşallah hep birlikte inşallah 🙂

angelim mahvettin beni burda yaaa =((( ağlamaktan içim çıktı çok geçmiş olsun canım benim bebeğinede sanada Allah uzun ömür versin..

Güzel dileklerin için çok ama cok teşekkür ederim.. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yasatsın.. Rabbim kimsenin ne göbeğini nede kollarını boş bıraksın...

Canım en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu yasatsın.. Rabbim gönlüne göre versin.. Rabbim sizlerede ömür boyu mutluluk huzur ve sağlık nasip etsin....

Çok sağol canım... Allahım bütün hamişleri sağlıcakla kurtarsın.. rabbim hayırlı huzurlu dogumlare nasip etsin.. amin