Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Allahım sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin... Darısı isteyen herkese inşallah... Allahıma emanetsiniz...

canım benim ya sizlerden ayrılmam mümkünmü.sürekli takipçisiyim bu topiğin.ama yazmaya elim varmıyor..en son gittiğim doktordan sonra moralimi bir daha toplayamadım..yoksa sizleri çok sewiyorum ve hap namazlarımdan sonra dua ediyorum..

birde son 1,2 haftadır moralim dahada bozuk..ben ve eşim çocuğumuzun olmadığını kayınvalidemlere söylememe kararı almıştık,düşünmüyoruz daha deyip geçiştiriyorduk..ama kayınvalidemler o kadar üzerime giliyorlardıki,bıktırmışlardı artık.birgün yine telefonda konuşurken hala çocuk yokmu dedi bende yine düşünmüyoruz dedim.oda bana sen bizim soyumuza kısırlık getirmek içinmi geldin.1 yıldır bu çocuk hala niye olmuyo..kısırlık nedir bilirmisin sen dedi.
bende anne bunun benim durumumla ne alakası var dedim..bizim burda çocuğu olmayana kısır derler.o yüzden bir an önce çocuk olsun artık diyo..o günde nöbetteydim.sabahlara kadar ağladım..eşime söyledim.bana inanmadı.annem öyle şey söylemez dedi..daha sonra eşimin yanında kayınvalidemi tekrar aradım bana niye böyle söyledin diye oda ben öyle birşey söylemedim sen kendin uydurmuşsun dedi..eşim bu sefer iyice üstüme gelmeye başladı..sen annemle kavga etmek içinmi aradın diye..

yani anlayacağınız o kadar kötüyüm ki şu son haftalar..ama dilerim Rabbimden yalanları ayaklarına dolanır.bunu bana söyleyen kayınvalidemin kendi kızının 11 yıldır çocuğu olmuyor.birsürü problemleri var..bense daha 1,5 yıllık evliyim hemen kısır damgasını yedim..hepsini Allah'a havale ediyorum..

neyse benim dertlerim anlatmakla bitmez..sizlerinde daha fazla canını sıkmayayım..o yüzden tatlım fazla giremiyorum ama hep aklımdasınız ve dualarımdasınız..

Canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Bak bunlar için sakın ağlama, üzülme. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Birgün bebeğin gelecek Allahın izni ile. O zamanda bu durumda üzüntüne ortak olmayanlarla sevincini de paylaşma. İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ve bize burada güzel haberler verirsin...

aymeleğim üzme kendini alahım bir gün bebğin olcak ve bu söylediklerii lafları birgün onların yüzüne bebğinle birliktee vuracaksınn alahımın dedğinden ötesine geçilmiyor biliyosunn ve burda senin ve benim gibi bebk isteyen arkadaşlarımız var vee beklenmeyen gelen bebişlerimzi inş en kısa zamanda hamiş kalırsınn alahımm o yalanlaraaa uğraşanların ayaklarına dolansınn ay kusura bakma sinirlendim okuyuncaaaaa özür dilerim şimidennn bu nasıl mantık yaa sanki sen istiyondaa bebiş olmasın diye tövbe tövbe kim sitemezki bebişimiz bir an önce kucağımıza almayı ...

sağolun arkadaşlar..ben üzüldüm üzülmedim değil ama bunu bana söylemekle Rabbimi kendisine muhattap aldı..çünkü bu benim sınavımdı..bebeğimin olmamasını ben istemedim.Rabbim böyle istedi.sonuçta dünyaya bir canlı gelecek.nasibiyle yaşayacaklarıyla gelecek.vardır bir vakti zamanı diyerek kendimi ayakta tutuyordum.ne yapalım bunu duymamda belki sınavımdır..Rabbim hiçbir kulunu sürekli sıkıntıda bırakmaz gün olıur birde feraha çıkardığı günlerde gelir..bekliyorum...

canım ya böyle aptal düşünce ve hurafelere sıkı sıkıya bağlı olan bi kayınvaldeden ne beklersin ki... bence hiç aldırış bile etme canım ne zaman isterse o zaman yaparım çocuğumu çok meraklıysan sen kendin doğur de biraz da o kudursun insanlar şunu unutuyo Rabbim ne zaman isterse o bebek ancak o zaman gelir sen sadece bunu düşün ve mutlu ol benim arkadaşım var kızın rahmi ters dönmüş doktor senin tüp bebekle bile çocugunun olması nerdeyse imkansız demiş ama şimdi 2 aylık hamile hemde doğal yoldan arkadaşım hiç pes etmedi zamanı gelince olacak diye hep bekledi sende lütfen pes etme biraz sabır 1.5 yıl dediğin ne ki. belkide kendi kızının da bu büyük konuşmaları yüzünden çocugu olmuyo. GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER diyorum ve Allaha emanet ediyorum seni..

Hazancımmmmmm okuyunca senin adına çok sevindim. sanırım minik kuzun şu an kollarında. inşallah herşey yolunda gitmiştir.

rabbim analı-babalı büyütsün inşallahhhhhh. kendinize iyi bakın, meleğini kokluyorum bol bol.

bu arada zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anladım. hamile kalman çok zor gibi görünüyordu, çok şükür allah sana melek gönderdi ve zamanı geldi de doğdu. maşallahhhhhhh.

allah buradaki isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh

canım benim, iyiyiz çok şükür artık 31. haftadayız az kaldı🙂 evet topiğimiz kurulduğunda birkaç arkadaştık. sen, ben, elçinsu ve aymeleği hatırlıyorum. elçin de hamiş, listeden görmüşsündür. şimdi birçok hamiş ve bebek isteyen arkadaşlarımız oldu🙂 aymelek senden sonra girip yazmış bak okursun canım. aminn Allah sana ve aymeleğe ve tüm isteyenlere de yakın zamanda bebek nasip etsin. hadi bakalım şafağın az kalmış🙂 hayırlısı ben de öptüm..

canımm ya kıyamam sen böyle bir kadını takma kafana, nasıl anne o öyle? destek olması gerekirken... sanki senin elinde olan bşy de.. Allah inş en kısa zamanda yüzünü güldürecek. eşinin de sana inanmaması gerçekten ilginç. sen boşver canım sonuçta bebeğini canıgönülden istiyorsun, Allah da biliyor ki bak onun kızına bebek vermiyor. inş o da anne olur ama kayınvalidenin böyle geri kafalı olmasına diyecek bşy bulamıyorum. estğ ne demek tabi bizlere içini döküp rahatlayacaksın. takma kafana umarım kısa zamanda bebeğinin haberini bizlere müjdelersin...