Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm meleklerm genelde facedeki grupdayım ama burdaki yazılarıda takip ediyorm meleğim büyüyor teyzeleri rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu muhteşem duyguyu öpüyorz sizi meleğimle

Merhaba arkadaşlar. Oğluşum bana yaramazlık yaptı hafta sonu belim çok ağrıdı arkasından koyu renkte kanamam oldu. doktora gittik hemen. Eşinle birlikte olma yasak dedi. Korkulacak birşey yokmuş. Birde bende kalsiyum eksikliği çıkıyor. Yanıma 1 litre süt aldım gün boyu yavaş yavaş bitirmeye çalışacağım.

Melodicim canım ne yapalım alacağız artık kiloları sonra diyet yapar zayıflarız. Minişlerimiz için her şeye değer

tatlımmmmm gecmıs olsunnnn dıkat et kendıne bebısınede oprum senı

bembeyazcım dıkkat et bıtanem kendıne cok gecmıs olsun tatlım sütünü yogurdunu peynırını eksık etme balım yaa

çölmelegı cnm ya var ya ben esıne dedı sandım bebegın koradonu yaslanırmıymıs ılk defa duydum nasıl mıs o doktor

evet tuanecım herkes cok yakıstırdı bakalım aman alım neydım bebegım ıcın saglıklı olsunlarda 🙂

ay canım geçmş olsun aman yorma kendini bol bol dinlen ve sıvı al, ee doktorumuzu dinlicez artık. Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Uzun aradan sonra tekrar merhaba 😉))))) Mağlesefki pcdeki programdan dolayı giremedim sayfaya... Şimdi inşallah bundan sonra burdayım.. biz kızımla 38haftalık olduk 😉))
hg fıstık🙂 faceden görüşüyoruz gerçi ama burayı da unutmayalım di mi? maşallah size az kaldı canım Allah kavuştursun kızına.. burdaki performans baya düştü herkes bebeğine hazırlık yapıyor galiba🙂