Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

maviş adaşım biz iyiyiz bebişimle seninde bayağı büyümüştür meleğin aramızda iki hafta var allahım tamamına erdirsin canım cümlemizinkini kendine ve bebişine dikkat et öptm sizi 🙂

ben şeffaf akıntıyı takip ediyorum,ovulasyon testi ile kontrol ediyorum vs.. yani aslında son 3 aydır oldukça bilinçliyim..
gün de kaçırmıyoruz ama şimdilik bebek yok..
hayırlısıyla gelsin inşallah..

benimde ikinci evliliğim evet..
kızım üniversite öğrencisi 🙂
Allah çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah.. uzun ömürler versin..

oğluna hayırlı tezkereler diliyorum,az kalmış bak şafak.. allah kavuştursun inşallah canım..

defnem binlerce kez diliyorum darısı sana Allahım benim için hissettiğiniz iyiliklere karşı en güzellerini size yaşatsın inş.

sağol masalcım aramıza hg adet tarihini listemize ekliyorum hayırlısıyla bebişinin gelmesini diliyorum rabbimden

deli kız
çok sağol canım benim rabbim sizinkilerinde doğumlarına hep birlikte sevinelim inş.

gevezem çok sağol bebişim rabbim tedavinden sonra en kısa zamanda hayırlısıyla sanada hayırlı bir şekilde göndersin inş. bebişini.kalbi büyük arkadaşım.

Anladım canım sen denemeye devam et emin ol gelicektir meleğin 🙂 ne güzel biz üniversiteyi göremedik henüz şimdi geleyim sınavlara giricem diyor hayırlısı 🙂 evet şafak azaldı hem büyük oğlumun hem bebişimin allah sabırlar versin sonlar biraz zor geçiyor ama dayanıcaz yapıcak bişey yok 🙂 bu mekandan ayrılma inan çok fazla moral bulup meleğinede en kısa zamanda kavuşacaksın 🙂