bennnnnnnnnn.Ağustos ayında hergün reglim gelcek diye bekledim.3-4 gün geçti akıntım vardı benimde.Yinede bir test yapayım dedim çok ümitsizdim.1 senedir hep negatif çıkıyordu.10 saniye geçmedi bir baktım ki 2 tane kıpkırmızı çizgi ölüyordum.Bence hemen bir test yap.Belki de hamilesindir
cok korkuyorum yıne tek cızgi görmekten test beklıyo masanın ustundee ama bende cesaret yok.. gecen ay laparoskopi geçridm sonrasında doktor cok umutsuz konustu hatta tüp bebege yönlendırcem senı dedı şimdide bböyle gecıkınce napcamı bılemedım inş yaaa senın dedıgın gıbı olur
cok korkuyorum yıne tek cızgi görmekten test beklıyo masanın ustundee ama bende cesaret yok.. gecen ay laparoskopi geçridm sonrasında doktor cok umutsuz konustu hatta tüp bebege yönlendırcem senı dedı şimdide bböyle gecıkınce napcamı bılemedım inş yaaa senın dedıgın gıbı olur
Anacım bende haziranda rahim filmi çektirdim.Banada laparoskopi yapacaklardı eşim izin vermedi.Rahim perdesi var dediler.Tüplerde sıvı dağılımı yok kapalı dediler.Bu ay ameliyat olacaktım.Orucumu tutayım öle olıurum dedim.Ağustosta hamile kalmışım.Laparoskopi ve rahim filminden sonra benim doktorum 3 ay bekleyelim kendiliğinden hamilelik oluşma riski çok demişti.Ben 2.ayında hamile kaldım.Bence dene.Olmazsa da rabbimin bileceği iş.O hakkımızda en hayırlısını biliyor.Hadi yapta gel.İnş güzel haberlerini alırız.Bak ezan okunuyor.Dua edicem bende.
Şimalcim iki kere yazdım alıntıyla ama kaydolmadı yaffffffffffff 🙁(
Canım hayırlısı diyorum ve sabah bir test yap varsa kesin çıkar artık yarın 5 gün geçmiş olacak çünkü 🙂 belirti o kadarda önemli değil, ilk zamanlarda belirti olmayabiliyor zaten 🙂
Melodicim ilk önce resmi değiştirdiğin için çok tşk ederim.. benimde olmuştu pembe renkli akıntım bu haftalarda dr uma söyledim rengi kırmızı kan renginde olmadığı sürece endişelenmene gerek yok demişti ve zaten az biş gelip öylece kaldı da Allaha şükür, kedini sıkma sakın bak bu haftalarda bebeği anneye bağlayan bişiler vardı şimdi unuttum onlara bağlnmalar falan olurken böyle lekelenmeler olabiliyormuş ..
Anacım bende haziranda rahim filmi çektirdim.Banada laparoskopi yapacaklardı eşim izin vermedi.Rahim perdesi var dediler.Tüplerde sıvı dağılımı yok kapalı dediler.Bu ay ameliyat olacaktım.Orucumu tutayım öle olıurum dedim.Ağustosta hamile kalmışım.Laparoskopi ve rahim filminden sonra benim doktorum 3 ay bekleyelim kendiliğinden hamilelik oluşma riski çok demişti.Ben 2.ayında hamile kaldım.Bence dene.Olmazsa da rabbimin bileceği iş.O hakkımızda en hayırlısını biliyor.Hadi yapta gel.İnş güzel haberlerini alırız.Bak ezan okunuyor.Dua edicem bende.
Şimalcim iki kere yazdım alıntıyla ama kaydolmadı yaffffffffffff 🙁(
Canım hayırlısı diyorum ve sabah bir test yap varsa kesin çıkar artık yarın 5 gün geçmiş olacak çünkü 🙂 belirti o kadarda önemli değil, ilk zamanlarda belirti olmayabiliyor zaten 🙂
Benim 3-4 gün geçmişti akşam üstü tam bu saatlerde eşim bakkala gittiği arada yapmıştım düşün.Kızıyordu artık bana çünkü.Ben eşim gelmeden çöpleri toplayayım derken bir baktım ki çift çizgi çıkmış.Ertesi gün kan testi 620 idi.İnşallah seninde pozitif olur.