Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Cnm öncelikle geçmiş olsn eşnn durumu içn.16.haftana girmşsin maaşallah.Bu arada sen Suna soydemir'e mi gidyosn?? ya ben hiç memnun kalmamştm bi dr olarak eşimde beğenmemişti ama demek ki dr seçimi de göreceli..Ya bnm ilk bebeğimde kalp atışını görmştk beraber bana da göstermişti ama kayıtlara kalp atışı görülmedi diye girmiş şuanki dr'uma gittiğimde öğrendim aynı hastanede oldkları için.Bi de bize çok acaip şeyler sölemişti bu haftalarda çok heveslenmeyin,üstüne dşmeyin falan da filan da ve ağlayarak çıkmştm muayenden resmen🙁 cinsiyeti belli olmştur benm doktorum 12.haftada sölemişti erkek bebek gelyo diye.Sağlıklı olsn cnm hayırlısı olsn da kız erkek hiç farketmez.Doktorundan memnun olman çok güzel ama ben her karşılaştğmda nefretle bakıorum hepde çıkyıo karşma alışveriş merkezlerinde faln🙁her dr herkese ii gelicek diye bişe yok demek ki.Bu arada aynı hastaneye gidiyorz belki karşılaşmşzdr .Ben bugün tosun olasıca oğluşumu görmeye gidicem ALLAH izin verrse🙂
Leblebinn iii gelmesine çok sevndm cnm.Bnm sabah bulantılarm geri geldi 🙁 kalkıp bişeler yemem gerekiyo illa ki ama aç karnına asla süt içmeyin kızlar bişiler yiyin snra için sütünüzü emi🙂

Canım geçmiş olsun öncelikle, adaçayını demle onunla gargara yap, ama yutma iyi gelecektir, sağlıcakla kal.. 🙂
Laloşummm senn hafta cetvelindeki bebiş'e baktm da bak baya büyümüş kıs güzellleşyo
bende ne istiyosam şu cetveldeki sıpalardan anlamadm gitti heeee.Yaknda bnmki gibi olucak böle baya güzelleşicek🙂

Ya cevapları yazdm bi günaydn yazmadm fıstıklarıma🙂GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN🙂🙂mutlu huzurlu sabahlar ...Eşim yatıyo,akşam kaynm geldi o da yatıyo bizde acıktık kalktık bişiler yiyelm dedik.E bide ALLAH izin verrse oğluşumu görcek olmanın heyecanı ile uyuyamadm🙂 RABBİMMMMMMM ne olur sağlık ver evlatlarımıza,bizlere bağışla.AMİNNNNN

tşkler lalezarımm....oy oyy bebişler büyümeye başlamışlar anelerine el salamak için
ha hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alırsınızzzzzinşşş alahım sizleri ve bebişlerinizi korusun ee benim gibi bebek isteyenler fazla bekletmeden gelsin bebişlerimizzzzzzz alahım duysun bizii

günaydın melekler mekanı.. Günaydın tüm hamişler ve hamiş kalmak isteyenler 😉)))
günaydın bitanem

günaydınnnnnnnnnnnnn meleklerimm boğazım şişş ve hap kulanamıyorumm hamişsem diyee inş kendiliğinden iner şişlikkkk e sizler nasılsınızzzzz.....
günaydın cnm gecmıs olsun...ballı süt iç....

aynen ablam bebıslerımız iii olsunda 🙂
gunaydın melegım nasılsın buragı gormeye ne zmn gıtcen.....

İnşallah canım inşallah, Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin 🙂
Amin bebeciklerimizi allahım nazarlardan saklasın korusun, büyüyorlar maşallah...

benım bebişde azcık burda çirkin yawwww azcık duzeleydi bı 🙂

Melodi sana bişi dicem avatarındaki resmi değiştirebilir misin, o resme bakamıyorum nedense içim bir grip oluyor, farklı bir resim koysan rica etsem 🙁

yaw kızlar bısı sorcam benım bebiş ultrasona göre suan 9+4 ama son adet tarıhıne gore 9+2 gore anlamadım yaaa

Büyüklüğüne göre belirliyor sanırım melodi demek ki seninki hzlı büyüyor 😉

selam kızlar aylar sonra yeni bir dr.la yeni bir tedavi sürecine girdim bugün, doktorum çok iyi çok umutlu konuştu sanki hamile kalmış gibi heycanlıyım ve mutluyum inşallah hayırlısı olur ilaçlarımı aldım bugünden itibaren kullanmaya başlıyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberide paylaşırım sizlerle..