Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Bu arada herkesee günaydınnnnn tükkanı ben açayım dedim bugün de
..Hepinizi koccaman koccaman öpüyorm bugn beni yalnz bırakmayın emi kocacım nöbette ben yalnzm gene oğlumla🙁

Bu arada herkesee günaydınnnnn tükkanı ben açayım dedim bugün de
..Hepinizi koccaman koccaman öpüyorm bugn beni yalnz bırakmayın emi kocacım nöbette ben yalnzm gene oğlumla🙁
Günaydın canım günaydın 😉))))) sanada hayırlı sabahlar ve herseygonlunce olsun.... aaa bak yalnız değilsin tocamana oğluşun var yanında 😉)) Kuzum facebook varmı sende ?? ordaki grup genelde aktif oluyor oraya takılırsan belki zaman da daha çabuk geçer.... Bende bugün kızımla başbaşayım evde eşim pazar pazar gene işe gittii... ;( kader işteeee... ben bugün temizlik yapacağım.. doğuma az kaldıkca insan biraz dahamı titiz oluyor nee 😉)

cnm bnm facebook yok bnm yaa vala eşim de bende pek sevmediğimz için üye olmadk bende ondan habersiz almak istemiyorum.Artık burdan idare edicem🙂cnm kendini çok yorma bebein büyüyo uterus yani rahim büyüyo yorgunluk erken doğuma sebebiyet veriyomuş ALLAH muhafaza yani kasılmalar falan artarmş.Ben eşimden duydukça sizlere sölerim bilgi veririm🙂yorma kendini eğer evin çok pisse temzlkçi tut tocccaamann tızını da yorma annesi doğsn büyüsn o kendi temzik yapar zaten
.Oyy bnm gene gereksiz ağlama nöbetlerim geldi yaaa film izliyodm aptalca bi sahneye ağladm hemde hiç ağlanmayacak bi sahne.ALLAHIM yaaa 🙂🙂 ne komiğim

Angelim sana bişe sorucam.Bu bebiş hafta cetvelinde senn ve sarıgelinn bebişlerinn boy ve kiloları gösteriyo bizde neden göstermiyo 🙂 yani şaka bi yana siz nerden yaptnz da böle anlaamdm 🙂
Canım snnkinin ölçümünü veriyor ama sen cm olarak ayarlamadıgından inc olarak gösteriyor galiba... tekrar bir cetvel hazırla canım kendine ve ölçü birimini cm kg olarak ayarla.. yabancı ülkelerde feet ve inch kullanıldıgından öncelik ona verilmiş.. Birde doktorlar ne zamanki bebek braz büyüyor ondan sonra kilo ölçümüne geçiyorlar... belirli haftalarda boy ile ölçülürken sonralarda kiloları ile sleniyor..

gerçi en iyisini yapıyorsunuz ama bazen de iyi oluyor.. mesela bu grup.. mesela benim facebook listemde doktorum ekli onu takip edebiliyorum ve sıkıştıgımanlarda soru soruyorum vee Allah razı olsun gık demeden sakin sakin hepsine cevap veriyor.. maşallah doktoruma nazar değmesin amin.. canım bende hamileliğin baslarında öyleydim aglamayan ben herseye ağlar olmuştumkii çizgifilme bile agladıgımı hatırlarım😉)) hamilelikten olsa gerek hormonlar zirve yapmıs durumda... hıı birkerede gece kalktım karnıma cıkmış benim karnım neden bu kadar sk acıkıyo diye ağlamstım saçma sapan seylere aglar olduk =)) ama hersey meleklerimiz için demi ??

ALLAHIM yne çok kötü oldm artık sabahları süt içmek istemyorum bnide bebeğimi de mafetti🙁🙁 yemek yemeden içeyim dedim bebişimi tutar belki biraz dedim ama bulantıdan mafoldum yaaaaa snra da içtiğim bütün sütü çıkardm 🙁🙁🙁 çıakrdıktan snra rahatlıyrum offff bu kusmalar öğürmeleer kan akımını yavaşaltıyomş iyi değilmiş ama bilerek de yapmıyorum kiiiii.Ya sütten nefret ediyorum artık yaaa.Ama mecburum içmeye bebeğm için..Böle olan var mı kızlar aç karnına içip snra çıkaran midesi bulanan falan??maf oldm yaaa

Demek ki 2,3 saate bir acıkan bi ben değl mişim🙂🙂 ya ha bire yemek yeme isteği ve mide kazıntısı ve ben gece gündüz yiyorum🙂🙂doğru sölüyosn cnm herşey meleklerimz için.

Bende snn gibiydim en sevdiğim içecek olan sütten bi ara nefret eder olmustum.. doktorumun bna tavsiyesi süt yerine kahvaltılarda peynir öğlenleri ayran sonra yogurttlu yemekler vs yememi tavsiye etti biraz süte ara verdedi cunku baslarda cok calsiyum almazmıs bebek senden ama son zamanlarda yani benim suanki zamanımda bebege daha cok kalsiyum lazımmıs ve bu dönem sütün önemide artıyormus. o dönem ben süte ara verdim ve şimdi tekrar başladım deli gibi süt içiyorum =))) mesela sütü soğuk içtiğin için miğden kabullenmemiş olabilir.. ballı süttee miğdeye iyi geliyor hemde ballın bebeğe cok faydası var canım.. farklı frklı içmeye çalış sütü.. benbiraara nesquickli içtimm ... umarım en kısa zamanda geçer kusmaların cok zor bir donem..