Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

şekerim yaa senin akıntın ne şekildeydi merakettim.böyle sanki kesik kesik yoğurtumsu bişey gibimiydi
cnm bnm akıntım şeffaf renkte idi yoğurtumsu akıntı kandida mantarı denen bişe var bi illet daha doğrusu ondan kaynaklanıyo sanki süt kesiği gibi bişe.Aman dikkat et ben ne enfeksiyondan kurtuldm ne akıntıdan hamişlkten önce iiice bak kendine cnm.Fitil vermişti doktorum bana ama geçmemişti hatta idrarda da beyaz bişeler gidiyodu yaparken.

maşallah süpanallah minik kızına rabbim nazardan korusun

araniza yeni katildim bende ebek istiyorum

hoşgeldin canım inş en kısa zamanda meleğin gelir göbüşüne konar

günaydın herkese nasılsınız bakalım=) biz bugün 12. haftamıza giriyoruz bebişimle

maşşallah canım rabbim sağlıcakla büyümesini doğmasını nasip etsin

oyyy yerimm onu ben minik kuşumuz büyümüşte balık gibi yüzermiş ilk başlarda bende öle hissediyodum sonra resmen tekmelemeye başlayınca çok mutlu olmuştum

slm defnecim inş defnem en kısa zamanda rabbim versin meleğini

slm kızlar nasılsınız ben bişey sormak istiyormmm hamişlikte gögüs uçlarınızı hafif sıktiğinizdami aciyo yoksa hiç sıkmaya gerek kalmadanmııı

kız burçem alemsin tatlım ben hiç bir belirti yaşamadım kuzum sadece göğüslerim sızlıyodu ama hamiş kaldığım ay çok farklı bir ağırlık vede sızı hissettim herkeste aynısı olacak diye bişi yok inş meleğin en kısa zamanda annesine ben burdayım der canım benim

sanada selam ablacım
isim bulmak gerçekten çok zor inş istediğin gibi bir isim bulursun

çok şükür ayşegül teyzesi büyüyo oğlum tabi o büyürken bnm göbüşte büyüyo maaşallah🙂🙂 bazen balık oluyo bazen basıyo tekmeyi ama sık sık yapmıyo tabi.Yani hergün net hissedeceğim zamanları da bekliyorum sabırla.Ama dışardan gördm attğı tekmeyi çok mutlu oldm.Balık yüzüyo gibi hissetmemizin sebebi rahim duvarını elleriyle ya da ayaklarıyla keşfetmeye çalşmasndanmş🙂🙂eşim öle söledi.Çocuk keşfe başlamş tam bi bulsn tekmeyi tam basıcak heralde
.Senn kuzun nasl?? büyüdü o abi oldu artık.Cnm ismi konusunda ne düşünüyosnz bakem?

slm kızlar bız geldık nasılsınız bu arad bayramınız nasıl gectı bızımkı haylı yogun ve eglencelı gectı cok sukur bunuda atlattık darısı kurban bayramına ınsallah ....bu arad yarın bebişimizle bulusmaya gıdecegız ınsallah bakalım yarın doktorumuzu arayacagız eger ordaysa gıtcegız yoksa pazartesı gunune gıtcegız dua edın kızlar lutfen bana