... Zaman geçmek bilmiyor.. sıcak daraldım buunaldım.. iiçimde ki meleğimde kıpır kıpır rahat durmuyoooo banada rahat vermiyor.. ayy hiç bir yere sığamıyorum !!!! Yandım yandım sıkıldım bunaldım !!! offf haftam ilerledikçe hamileliğin sıkıntılarıda artıyor ve gün geçtikce bir önceki günümü arar oluyorum.... Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun....
... Zaman geçmek bilmiyor.. sıcak daraldım buunaldım.. iiçimde ki meleğimde kıpır kıpır rahat durmuyoooo banada rahat vermiyor.. ayy hiç bir yere sığamıyorum !!!! Yandım yandım sıkıldım bunaldım !!! offf haftam ilerledikçe hamileliğin sıkıntılarıda artıyor ve gün geçtikce bir önceki günümü arar oluyorum.... Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun....
cnm bnm yaaa kıyamam🙁 sıkıldn iice dimi? RABBİM yar yardmcn olsn cnm bnm.Bende akşama kadar tektim ki hala tekim ve acaip sıkıldm..Valla bende korkuyorum zaten hamilelliğin ilerleyen haftalarndan...MEVLAM darda koymasn kimseleri içi sırada bizleri..Bu arada bişe sorucam kızının tekmesini net olarak ne zaman hissettin??kaçncı haftandı yani?
yaa bizde malesef gurbetteyiz allahdan eşimin nöbeti yok bayramda ama gelen giden olmayınca kös kös oturduk brine gittik doğum yapmşdı bebeği görmeye bide 2 komşu geldi o kadar