Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

shekerm hareketlerini hisedebilimusun bebişinin bide hissediyosan kaçıncı haftada başladı bende sabırsızlıkla bekliorm çünküm bebeğimi hissetmeyi
Cnm esasında bnm 13.haftada karnmda karıncalar yürüyomş gibi başladı böle ufak ufak ama vuruşlarını 16.haftada hissetmeye başladım.Böle bi tane vuruyo duruyo içerden sanki derinlerde bi yerden gibi🙂tam elimi koyaym yakalaym diyorum ama saniyeler sürdğü için yakalayamıyorum..Yürüyüş esnasında sanki daha fazla atıyo bak sende bol bol yürü.Nedendir bilmem ama biraz yürüdğümde bakıyorum tekmeliyo bnmki.Ya sennde tekmeliyodur muhtemelen çünkü siz büyüksnz bizden🙂ama bazen karışıtırılabiliyo böle gaz harektleriyle ama artık anlıyorum gaz olmadığını..Sen tam kaçıncı haftadasn şimdi??ya zannedersem zayıf anne adayları daha bi erken hissediyo hep böle sölüyolar ne kadar doğru bilemem tabi🙂

Anam ben gülparem'i geliyobebiş diye okuyorum da ondan diyorum ya bizden büyükler nasıl hissetmiyo falan dye
ALLAH iiliğimi versn anam yemek de yedm neden şaşırdm ki böle

evet hayatım bende 9 haftalıktı ılk hareketını bole pıt pıt vurdu doktoruma soledım olabılır dedı bende cok erken hıssetım ıns bundada hıssederım gelcek hafta

e anlaştık o zaman🙂 bende bi duş'a falan gireyim pc açık kalıcak arada gelirim yine hepinizi öpüyorum gocumannnn gocumannnnn

sağol canım benim bence sende şimdiden kendi cicilerini al seninde bebişine kavuşmana az kaldı içimden hep öyle geçiyo annesini cici cici görmek senin çocugunun da hakkı demi.
inşallah canım içinden geçtiği gibi olur ben hazırım o gelsin yeterki🙂
Defne'm bak gene hamişlerin arasındasın bu ara baya kaldn inşallah hayırlı bi şekilde senn bebişte bayram çocuğu olur🙂
aminnn şekerim aminnn.ramazana yetişmezse kurban bayramına yetişicek inşallah🙂

ayyy kızlar bıraz once oluyorum sandım butun yedıgımı gerı cıkardım tuvalete gıttım sonra bı su ıcım dedım ayyyy ıcemeden wc ye gerı kostum oluyom sandım
yaaaa annesi sen böyle göremedim diye kafana takarsan bebişinde sana kendine böyle belli eder işte🙂 ama yinede ben kıyamam sana ya mide bulantın çok oluyo senin,allah yardımcın olsun

ayyy kızlar keske hepımız yakın olsakda bulussak ne guzel olurdyu
oohhh süper olurdu bıdı bıdı bıdı susmazdık🙂 burdan bile neler anlatıyoruz karşılıklı olsak neler neler yapardık kim bilir🙂

Kızlar bugün dr gittik, benim küçük sıpa kıpır kıpır ayyy bir görseydiniz yaaaa, elini kaldırıp indiriyordu, sanki "anne-baba slm" diyordu 🙂 sonra dr kalp atışlarını da dinletti, eşimde yanımdaydı, çok hoş bir duygu yaa anlatılamaz... 31 mm geçmiş gelişimi gayet iyi dedi, geçen sefer aldığım kiloları verdiğim için bu da hoşuna gitti, böyle devam dedi, yanlız eylülün 12 ila 15 i arasında çağırdı ve amniyosentez yapıcak yaşımdan dolayı direk bunu yapmak zorundayız dedi, Allahım inşallah bir sorun çıkmaz...

Ayy ablacıgım gözün aydınnn... Demekki minik yegenimizi gördün .. Ay ay rabim tamamına erdirsin... oyy oyy ne dadludur onun minik elleri ayakları... MAŞALLAHHH diyelim nazar olmasın..
Ablacıgım bende amniyosentez oldum sakin panik yapma işlemi yaparken hissetmiyorsun bile bebeğini görmenin heycanıyla cunku yapılırken sana bebeğini izletiyorlar... ama tabi işlemden sonra 24 saatt tuvalet ihtiyacı hariç aya kalkma ve izleyen 3 gunde yatarak geçirirsen hiç bişi cik olmaz rabbim korurr meleğini... işlem yapılırken acı yok ama sonra az az rahim kasılmaları oluyor oda gayet normal kese delindiği için.. ay ablam yaa senin adına cok ama cook sevindim.. fotografınıda aldınızmı ?? ilk kalp atışlarındaki foto ?