Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hurişçim bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.herşey herzaman böyle yolunda gitsin inşallah hayatınızda.eskisi kadar giremezsin artık sen bebişin var tabi🙂 arasıra yaz bize merakta kalmayalım🙂

hamile kalan doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah.. dün gece ağlaya ağlaya dua ettim hepimiz için rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizide bu güzel duygularda mahrum etmesin dualarım herzaman sizinle sizde dualarınızı benden esirgemeyin hepinizi çoooooooooooooooooooooooookkk seviyorummm.. iyiki varsınız...

canım benim ağzına sağlık ettiğin duaları allahım kabuletsin inşallah. ne şirin elbiseler dimi insanın kendine bakası gelmez tabi şimdi önce o dersin. olsun ama sen kendinede al cicileri prensesin geldiğinde annesini fıstıkkk gibi görsün🙂

sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin.dualarını kabuletsin..

Heycanla okudum 🙂 her acıya zorluğa rağmen çok güzel ya :bebeğim: çok geçmiş olsun gözün aydın Allahım uzun sağlıklı ömürler versin Allahım tüm hamişlerimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin

Hurişim cnm valla sen anlatmşsn ne güzel bende burda yaşadm an be an yaşadıklarını🙂 ne güzel hamd olsn sıkıntsız meleğin kucağında🙂cnm bnm yaaa sevincini paylaştık ne güzel şimdide dediğin gibi sıra ayşegülümde.Rabbim herkese sıkıntısız doğum nasip etsn bakalm sırayla gidiyoruz böle .Mevlam bebek bekleyen bütün adaylarımıza da nasip etsn bu duyguları.Kızlar bu arada 707 kez YA VARİS çekin çocuk beklyenlerin çekmesi gerekn dua bu imiş.Aklma inanın siz geldnz ve tuttum çok şükür🙂hadi bakalm başlayn bu duaya.ALLAHIM yüzünüzü güldrsn hayırla ve tamamına ererek.