Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anam tunammmmm hıc dıkkat etmedım daha ogrenmedın sandım kızın mı oluyor oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy massalah yaaaa massalah
eveeet güzelim sağolasın🙂 zaten öğrenmezsem çatlardım🙂 bakalım doktor amcası öyle dedi ama ayın 11inde ayrıntılı ult var ben de o gün görmek istiyorum iyice🙂

ay güzelim benim tşk ederim hamişlik her kadına yakışıyor aslında. tabi ki paylaşımlar yaparız canım🙂 ilk torunlar şanslı oluyor zaten tuna da benim öyleydi ama bu kız olunca daha farklı bir heyecan🙂 aminn yarıladık çok şükür Allah hepimizin tamamına erdrsin.

hayırlı ramazlar kızlar alllahım bu ay yuzu suyu hurmetıne bol hamıslı gunlerımız olur ınsallh

sana da hayırlı ramazanlar canım, inş senin de bebeğin gelmştir de o hamişlerin içinde sen de olursun🙂

insallah canim 3-4 gündür ha adet oldum ha olucam derken daha hala olmadi,ama belim gercekten cok agriyor,kasiklarimin agrisi bacaklarima vuruyor,yarina kadar olmazsa test yapicamm herseyin hayirlisi 🙁

hadi bakalım kızlar hayırlısıyla inş bebekleriniz gelmştir güzel haberler verin bize🙂

benım degerım 2 kat artmıyor emın değılım guzel haber konusunda

inşallah cnm inşşalah 🙂

29. beha tgc baktırdım 347.4 31de ise 431 çıktı 2ye katlamadı benım durumumda olan varmı veya bılgısı olan bu ıkıncı ılkı kımyasal oldu yıne olacak dıye cok korkuyorum ne olur yardım edın
valla değere göre hamişsin canım, ikiye katlama olayını ben de tam bilmiyorum inş sağlıklıdır bebeğin doktoruna danış bakalım ne diyecek? korkma inş herşey yolundadır.