Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol canım ilk dört ay çok kustuğum için bitkindim ama beşinci ayda gayet iydim dediğin gibi rabbimde dayanma gücü verdi.dedğim gibi bi yerde bünye meselesi kimisi aç kaldımı eli ayağı titrer kimi hiç farketmez.ben zaten yıların birikmiş stoğunu yapmıştım defnecim.
oyüzden pek dokanmadı.ama gelinimizde benle hamileydi oda normalde tutarkende sıkıntı çekiyodu hamile kalınca yemek zorunda kaldı zaten bbu gibi durumlarda kaza edebiliyoruz hamişler şu sıcak günlerde sıkmasınlar kendini tutabilen zaten bir gün demner baktı yanıyo susuzluktan bi daha tutmaz demokraside çareler tükenmez

Son düzenleme:
hurişim son 4 haftan kalmış canım seninde şimdi okudum Allah kolay doğumlar yapmayı nasip etsin sana inş canım Rabbim bir nefeste kurtarsın seni ve yavrunu canımmmm

evet esinim az kaldi bekliyoruz bakalim hayirlisi ins. Dualariniz icin allah razi olsun cnm... problemsiz sizlerde bu yolculugu tamamlayin ins. saglicakla alalim yavrularimizi kucagimiza ins. her isteyene de bu anlari tattirsin rabbim ins 🙂)

teşekkür ederim canımcım sen daha tatlısın maviş gözlüm benimmm 🙂) inşallah dediğin gibi içlerinide doldurtmak nasip etsin hepimiz için o giysileri canım bi ara aldıklarımın fotolarını çekip yollarım kız anasıyız ikimizde nede olsa paylaşımda bulunuruzz 🙂))) benmmde ananesi neler neler almış kızıma ilk torunları ya baya heves etttiler 🙂) inşallah sağlıkla doğduğu günü görürüz cnm