Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yavas yavas yukari cikiyorum ondan sonra patttt bide bakmisim asagilardayim yeniden heyyyttt

tatlım her sonuca hazırlıklıyım ama yınede korkuyorum ben ya deilsem die kaç aydır kırmızı kart görmekten sıkıldım eşimde çok iştio bılmıom yarın yapmayı dusunuoım ama bakalım 🙂

Evet canım güzel oluyor valla, rica ederim, ben söyledim titancım yapıverdi 😀 bizi 15 gün sonraya çağırmıştı, p. tesi gittik en son, daha çok var yaaaaaaa bende çok merak ediyorum, inşallah sağ salim kucaklarızıma aldığımız günleride gösterir rabbim... 🙂

lalezarcım nasıl gidiyo hamişlik canım?

Mavikedicim iyi gidiyor valla, çok sıkıntım yok şimdilik, sadece çok kabız oldum, zaten var olan hemoroidim azdı popomun üzerine oturamıyorum, kanıyor falan ve çnk acıyor 🙁 biraz bulantılar oluyor arada, mide boş kalınca oluyor, iştahım yok zorla yiyiyorum, biraz da uyku ve yorgunluk hal var işte, onun dışında iyiyim 2 kg falan verdim, ama şikayet etmiyorum, olacak tabikide hepsi , meleğim gelsinde sağ salim 🙂
Peki sen naslısın senin nasıl gidiyor canım 🙂

Haziran hamişlerini gördüm içim açıldı
. Süper bi sürü hem de sürprizlisinden. İnşallah Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürür.

Bu arada herkese selamlar. 🙂

Selamlar hayalcim, evet bu ay bereketli çıktı.... ben bile çıktım

selam lae çektirdim ..korktuğum kadar olmadı ama çok kolay da olmadı çok kastım kendimi ,bacaklarım titredi işlem boyunca ...çok şükür çektirdim ..sonuçları bugün alıcam ..ama moralim bozuk ..kadın doğumcu tek tüpün kesin açık 2.ise kapalı gibi görünüyor ama radyoloji doktorları da bakıp karar verecek dedi ..hangi tarafım tıkalı bilmiyorum ama canım sıkkın ,akşam zırladım yine ..tek tüple hamile kalınıyormuş ama ihtimal düşüyormuş ..ben zaten bu filmden bundan ötürü korkuyordum ..bi terslik çıkacağını tahmin ediyordum ..tek tüp dış gebelik ihtimalini güçlendiriyormuş ..doktor önemli değil dedi ama kesin bugün konuşacağız sonuçtan sonra ..yani dış gebelik ihtmali kalksın diye laparoskopi yapabilirler ...uğraşmaktan yoruldum ..kadın doğumcuya gidip sırada bekleyen gebeleri görünce başlıyorum zırlamaya ...bugün bir de boş film çekilecekmiş ..o neyse artık ...öğleden sonra randevum var ..sonuçları bir de kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diycek ...tek tüpte çare ne önce laparoskopi sonra aşılama mı yoksa direk aşılamada tutarmı bilmiyorum ama laparoskopi yapılıp tüp açılmadan aşılama tutar gibi gelmiyor bana ..kafam çok karışık gerginim ,zaten baştan beri ben hissediyordum tıkanıklık olduğunu çünkü doğum kontrol hapını yarım yamalak kullanmama rağmen 1,5 sene gebe kalmamıştım demekki tıkanıklık ta o dönemden beri varmış ..
bakalım bugün ne diycekler ...

Hiç canını sıkma tüpleri tamamen tıkalı insanlar bile aşılama yada tüp bebek sayesinde gebe kalabiliyorlar.. Akşam tv izledinmi bilmiyorum kadının biri 18 tane düşükten sonra 19. bebeğini doğurmuş, hayat süprizlerle dolu, yaşın genç moralini hemen bozma öyle, tamam mı uğraşmadan birşey olmuyor, hem uğraşınca daha zevkli oluyor... Üzülme bak çekerim kulaklarını hıııııııııııı bende üzülürüm sonra mercimeğimde üzülür ona göre.. 🙂

sağolasın lale ama sen de yaşadın bunları biliyorsun takmadan olmuyor işte ,psikolojik olarak yoruluyorum sürekli hastaneye gel git bi de orda gebe olanları görünce canım çok sıkılıyor ..bi süre hastane işini bıraksam mı bilmiyorum ...doktor tek tüp yeter sende bi sorun yok diyor ama içim rahat değil bakalım bugün kesin sonucu öğreneyim de ne olacak ..ya ne hissedersem çıkıyor zaten ,o yüzden korkuyordum korktuğum da çıktı ,şimdi artık sürekli buna takıcam biliyorum ,ben filmi kafam rahatlasın diye çektirmiştim ama kafam daha çok bulandı

mercimeği üzme kolay elde edilmiyor o mercimek lale ALLAH herkese nasip etsin inş.

Ahhh kıyamam ben sana, bak bu günlere gülüp geçeceksin inşallah... kendini yorgun hissediyorsan biraz ara ver dinlen tatil falan yapın eşinle, sonra tekrar sil baştan başlarsınız ve kesin hemen aşılama yaptırın 🙂