ya abla sabah tuna ablaya sordumda sen yaşadınmı bilmiyom ya abla ben adetten cıktım cıkalı akıntım var krem şeklinde halende var ve krem şeklinde akıp sonra sararıyor sen yaşadınmı acaba bu gebelik belirtisimi?
🙂)) sorma canım en büyük keyfim yatıp onun tekmlerini takip etmek oldu artıkkk çok büyük mutluluk... senin bebiş ne alemde canım çok az kaldı allahın izniyle seninde bunları hissetmene geçen tatsız bişi yaşamaıştın şuanda iyisiniz değilmi canım allah sağlık versin bebişlere ve bize..
orjim hala geçmedimi o akıntın senin valla gebelikle birlikte benimde başladı öle bi akıntı hala daha var ama başka nedenlerdende olabiliyor o akıntı ama inşallah hamişliktendir canımmm >🙂
yok abla gecmedi halen var sabah kalkınca karnım taş gibi oluyor akşamda öle aşırıda afedersin gacım var uff kafayı yicem vallah inşallah abla bebeiş vardır rabbim kimseyi bekletmesin
yok abla gecmedi halen var sabah kalkınca karnım taş gibi oluyor akşamda öle aşırıda afedersin gacım var uff kafayı yicem vallah inşallah abla bebeiş vardır rabbim kimseyi bekletmesin
orji canım ben öyle bişey yaşamadım ama kişiye göre değişir. inşallah meleğin gelmiştir. özelden mesajı okudum. sağol tatlım daha iyiyim çok şükür yatıp dinleniyorum işte.
inşallah ablam hamişler son 5 gün ne olur dua edin ben bugün yarın gidiyom ya bu akşam yola cıkıyoz yada yarın sizleri cok özlicem mavikedi ablam ii olmana cok sevindim cok gecmiş olsun duydum rabbim korusun sizi yat dinlen kendşne ii bak ablam