Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Yesicimmm umutlandırmak istemem ama benim de aynı oldu ve 5 haftalık hamileyim... Filmden sonra yumurtlama dönemi oluyor zaten ağrılı bir dönem ama benim devam etti, bir de gögüslerde şişme varsa neden olmasın.... Filmle verilen sıvı tüplerde az tıkanıklığı açarmış, dolayısıyla filmden sonra hamiş kalma şansın çok yüksek... İnşallah öyledir... Dualarım seninle...

Canım çok teşekkürler, evet artık bende güzel düşünüyorum, sonuçta risk hep var, stresle bebeğimi de üzmeyeyim hem... Herşey çok güzel olacak 🙂))
Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği...

Teşekkürler canım... Yok herhangi birşey bol dua... Ama ben tüm testlerden sonra rahim filmi çekildim, yaşım ileri olduğundan tabii... Onun tüplerimi açtığına inanıyorum, çünkü sonraki aya hamiş kaldım...

Ama hayırlı zamanı Rabbim belirliyor bak gör, şu anda benim hamiş olmam tam zamanıydı daha önce istememe rağmen erken olacaktı bazıu koşullardan ötürü... O sebeple üzülme herşeyin zamanı var, Allah biliyor...

beyoncee tebik ederimm canımm darısı başımıza inşallah.sakın stres yapma herşey ylundadırr.hamiş kalmak için bişeyler yaptınmı canımm bildiğinn bi teknik varmıı bizde değerlendirelim🙂

benim kız oynak olcak ayoll 🙂)) babası tutturdu tenisci yapcam ben kızımı diyor... bu sabah okadar çok tekme attıki neslişahım sanırım oda benimle acıktı ama demir hapını içtim saat 8 buçuk gibi biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙂 hepinizi çok çok öpüyorm

günaydın güzeller...

yesiciğim inş hamilesindir hayırlısı canım.

canım sağolasın merak edilmek güzel🙂 bakalım hayırlısı neyse o olsun tabi haftaya kadar zor sabredeceğim ama..

aa mrb canım uzun zaman oldu grşmeyeli, bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevndim maşallah kızınla büyümüşsünüz ekledim bile listeye canım ben de çok öptüm sizi...

tuna renklendireyim demistim yine listeyi ama sende siyah yapma problemi var bende de kaydirma problemi var 🙁 ve ben asagidan duzeltme islemi yapamiyorum sen bir daha denesene renkli olarak
canım sen de uğraşıyorsun sağol, ben renkli yapabilirim ama çok çok yavaş oluyor bir listedeki değişiklik nerdeyse 1 saat zaman alıyor, ondan kopyala yapıştır yapıp siyah beyaz yapıyorum, nplım melekler de gücenmesin böylesi daha kolay..

ay inşşş canım yaa, bakalım valla hep bir oğlum bir kızım olsun isterdim inş Allah başta sağlık sonra gönlüme ve herkesin gönlüne göre versin. öptüm seni ve tatlı kızını🙂

bu isim telaşı da başla oluyor canım bi bakıyosun zaman geçmş hala isim arıyorsun🙂 bence bunlar güzel isim en çok tuğsemi beğendim farklı gerçekten🙂 ay ben de cinsiyeti netleşince hemen aramaya başlıcam işimiz zor tunaya uygun isim de pek yok ya da var klasik🙂 bakalım Allah yardımcımız olsun..

çok sevindim canım, inşallah kızın geliyordur 🙂 Tabii önce sağlık ama bir erkek bir kız tam süper olurdu 🙂
çok çok tşkler canım🙂 bakalım haftaya pazt.yi beklicem inş kesinleşir darısı başına...

🙂))) maşallah canım. sarıgelinim sen demir hapını ne zamn kullanmaya başladın? ben tunada kullanmıştım ama bu hamileliğimde folik asitten başka daha hiç ilaç kullanmadım hatırlamıyorum da belli bir haftadan sonra mı veriliyordu? yoksa kan değerlerine göre mi? öptümm..

günaydın canım benim iyiyiz şükür sana da geçmiş olsun. bana da bazen öyle oluyor aç oluyorum ama canım da bşy istemiyor, ama bebek için aç kalmamaya çalış. yarın güzel haberlerini bekliyoruz güzelim ben de öptüm..

herkese günaydın meleklerimmm bol hamişli bir gün diliyorum

tunamm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inş sağlıklı bir kızın olur tatlım allahım gönlüne göre versin

canımmmm seni nasıl merak ettim nerelerdesin özledim ya nasılsın kızın nasıl ohh sizde büyümüşsünüz baya öpüüyorum ikinizide

ayyy yesimm inş hamilesindir tatlım duarım seninle

merhaba kızlarr tahmini yumurtlama tarihim geçeli 3-4 oldu göğüslerim acıyo bu kadar erken acırmı sizce?

olabilir canım inş hamilesindr

canım ben ecrin ve ebrar isimlerini çok seviyorum bide firdevs var ayrıca tuğsem kulağa çok hoş geliyo bizde isim arıyoruz yaa zor iş isim bulmak cidden bu gidişle oğlum isimsiz kalcak çok öptüm seni meleğini

canımm maviş ablam çok geçmiş olsun dikkat et kendine yemek yeee ablacım bende acıkınca miğdem bulanıyo yaaa ne güzel biz gidemedik bir türlü dr bende çok özledim kuzumu