Yesicimmm umutlandırmak istemem ama benim de aynı oldu ve 5 haftalık hamileyim... Filmden sonra yumurtlama dönemi oluyor zaten ağrılı bir dönem ama benim devam etti, bir de gögüslerde şişme varsa neden olmasın.... Filmle verilen sıvı tüplerde az tıkanıklığı açarmış, dolayısıyla filmden sonra hamiş kalma şansın çok yüksek... İnşallah öyledir... Dualarım seninle...
selam kızlar..ya bişi soracam
bugün biraz temizlik yaptım..karın bölgemde aşırı gerginlik var..kasıklarım derin nefes alırken bile bazen batma oluyor...ve üstelik adetimede henüz var..11inde olmuştum..geçen ay rahim filmi çekildimdi..sanki ona benzer kramplar yaşıyorum...
Canım çok teşekkürler, evet artık bende güzel düşünüyorum, sonuçta risk hep var, stresle bebeğimi de üzmeyeyim hem... Herşey çok güzel olacak 🙂))
Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği...
dış gebelik olup olmadıgı kese görundukten sonra anlasılır.şöyle izah edeyım.4.veya 5.haftada kese görünür.bundan bir hafta sonra yanı 6.haftada bebek görünür ama kalp atışı çıkmayabılır bundan da 1 hafta sonra bebebgın kalp atışları duyulur.ama bu kalp atışları 8.haftaya kadar sarkabılır merak etme.12.haftaya kalmaz kesinlikle.senı kendıme benzetıyroum.kafayı yersin sakın okadar cok sey dusunme.bend e öyleydım o yuzden bildiklerimi, paylasmak ıstedım.hersey yolundadr...
Teşekkürler canım... Yok herhangi birşey bol dua... Ama ben tüm testlerden sonra rahim filmi çekildim, yaşım ileri olduğundan tabii... Onun tüplerimi açtığına inanıyorum, çünkü sonraki aya hamiş kaldım...
Ama hayırlı zamanı Rabbim belirliyor bak gör, şu anda benim hamiş olmam tam zamanıydı daha önce istememe rağmen erken olacaktı bazıu koşullardan ötürü... O sebeple üzülme herşeyin zamanı var, Allah biliyor...
ay ay maşallah kızımıza🙂 oo şimdiden böyleyse dansçı olur bu kız sen sonraki tekmeleri gör anlatılmaz bir duygu🙂
ay bilemiyorum mavişim yaa bakalım nazlı gerçekten🙂 senin doktor da kız diyomuş bir de sana🙂 amma olur.. senin ikili test nasıl oldu ki? bende sadece kan alınmıştı doktor da ult bakmıştı. cinsiyet için ben de kesinleşmeden çok kaptırmıyım kendimi diyorum bakalım hayırlısı...
benim kız oynak olcak ayoll 🙂)) babası tutturdu tenisci yapcam ben kızımı diyor... bu sabah okadar çok tekme attıki neslişahım sanırım oda benimle acıktı ama demir hapını içtim saat 8 buçuk gibi biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙂 hepinizi çok çok öpüyorm
günaydın melekler umarım hepiniz iyisinizdir benim bu sabah çok başım ağrıyor bide midem çok kötü açım ama yemek yiyemiyorum eee buda halsizlik yapıyor tabii ne bileyim buda bir dödem galiba sersem gibiyim ... yarın inşallah kuzucuğumu görücem zaman geçmek bilmiyor özledim bebişimi 🙂 hepinizi çok öpüyorum 🙂
evet bitanem zor zamanlar geçirmiş olmalısın ama bak allahım sonunda sabrının mükafatını verdi sende büyük bir onurla onu büyüt yaşat allahım tamamına erdirsin güzelim kendine ve bebişine iyi bak 🙂
Canım kendine dikkat et dinlenmeye bak. Aç da kalma yiğenim de aç kalır o zaman. Bakın hepinize söylüyorum yediğinize içtiğinize dikkat edin. Yiğenlerimi 4 kilo'nun altında istemiyorum Şöyle tobiş tombiş olacaklar ben de ıssırcam onları....
ay tunacim cok merak etmistim seni herseyin de yolunda olmasina sevindim canim saglikli olsunlar da gercekten kiz erkek farketmiyor ama gonul bu iste bir oglun var birde kiz olsun deniliyor 😀 ins hayirlisi ole ise oyle oslun bir sonraki ultrasyonunuzda belli olsun ins 🙂
slm melekler nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz.Ben pek nette giremiyorum sakın sizleri unuttugumu sanmayın 🙂)) hep aklımdasınız.bu arada benımde kızım olcak tunaa 24 haftamızdayız hamişler listemize öyle eklersin şimdiden tşk canım eline koluna saglık .kızım çok şükür iyi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ..
aa mrb canım uzun zaman oldu grşmeyeli, bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevndim maşallah kızınla büyümüşsünüz ekledim bile listeye canım ben de çok öptüm sizi...
tuna renklendireyim demistim yine listeyi ama sende siyah yapma problemi var bende de kaydirma problemi var 🙁 ve ben asagidan duzeltme islemi yapamiyorum sen bir daha denesene renkli olarak
canım sen de uğraşıyorsun sağol, ben renkli yapabilirim ama çok çok yavaş oluyor bir listedeki değişiklik nerdeyse 1 saat zaman alıyor, ondan kopyala yapıştır yapıp siyah beyaz yapıyorum, nplım melekler de gücenmesin böylesi daha kolay..
Canım inşallah sende Kız Annesi adayları arasına katılırsın ... Ay çok mutlu oldum.. Hadi hayırlısı başta sağlık sıhhat sonraa cinsiyet ama cinsiyetini öğrenmekte ayrı bir zevk.. Mesela ben cinsiyetini öğrendikten sonra bi heves daha katıldı içime ve pembişlere yöneldim =)))
ay inşşş canım yaa, bakalım valla hep bir oğlum bir kızım olsun isterdim inş Allah başta sağlık sonra gönlüme ve herkesin gönlüne göre versin. öptüm seni ve tatlı kızını🙂
Günaydın melekler 😉)))Güününüz aydın olsun hersey gonlunuzce olsun 😉Şimdi hamiş melekler hamiş olmak isteyen melekler sizlerden bişi rica edeceğim .. Hem bana yrdımcı olursunuz hemde belkide sizlerde fikir sahibi olursunuz.. Biz bebeğimizin cinsiyetini öğrendik Rabbim kısmet ederse bir kızımız olacak =) Ehh cinsiyetini öğrendikten sonradda isim telaşına düştük...Aklımız da bi kaç isim var ama cok kararsızım....Sizlerde beğendiğiniz ve bebeğinize koydugunuz koyacagınız isimler varsa paylaşırsanız cok sevinirim.. Tabi birde anlamları ile beraber olursa da daha bir yardımcı olmus olursunuz 😉))Benim bebeğime düşündüğüm isimler... Tee nişanlıyken bu ismi düşünmüştük ama şuan bazı sebeblerden vazgeçmek zorunda kaldık... ama yine de aklımın bi köşesinde GÜLEDA NUR ......Birde beğendiğim diger isim.. TUĞSEM.... anlamı da baş tacı... kime tuğsem koycam desem oda ne hiç duymadık diyorlar... Sizce nasıl bu isimler veya sizlerin fikirleri nedr... ay ben bu yazıyı ne cok uzattım.. Hadi meleklerim allahıma emanet siniz =)))
bu isim telaşı da başla oluyor canım bi bakıyosun zaman geçmş hala isim arıyorsun🙂 bence bunlar güzel isim en çok tuğsemi beğendim farklı gerçekten🙂 ay ben de cinsiyeti netleşince hemen aramaya başlıcam işimiz zor tunaya uygun isim de pek yok ya da var klasik🙂 bakalım Allah yardımcımız olsun..
benim kız oynak olcak ayoll 🙂)) babası tutturdu tenisci yapcam ben kızımı diyor... bu sabah okadar çok tekme attıki neslişahım sanırım oda benimle acıktı ama demir hapını içtim saat 8 buçuk gibi biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙂 hepinizi çok çok öpüyorm
🙂))) maşallah canım. sarıgelinim sen demir hapını ne zamn kullanmaya başladın? ben tunada kullanmıştım ama bu hamileliğimde folik asitten başka daha hiç ilaç kullanmadım hatırlamıyorum da belli bir haftadan sonra mı veriliyordu? yoksa kan değerlerine göre mi? öptümm..
günaydın melekler umarım hepiniz iyisinizdir benim bu sabah çok başım ağrıyor bide midem çok kötü açım ama yemek yiyemiyorum eee buda halsizlik yapıyor tabii ne bileyim buda bir dödem galiba sersem gibiyim ... yarın inşallah kuzucuğumu görücem zaman geçmek bilmiyor özledim bebişimi 🙂 hepinizi çok öpüyorum 🙂
günaydın canım benim iyiyiz şükür sana da geçmiş olsun. bana da bazen öyle oluyor aç oluyorum ama canım da bşy istemiyor, ama bebek için aç kalmamaya çalış. yarın güzel haberlerini bekliyoruz güzelim ben de öptüm..
canımm hb sayfaları okuyordum da neyse sizi daha çok meraklandırmayayım sonra cvp yazarım🙂 çok şükür bebeğim iyiymiş kızlar nasıl büyümüş valla özlemişim kıpır kıpır🙂 veee doktorum kesin değil ama cinsiyetinin kıza benzediğini söyledi🙂) ay inşş sağlıklı olsun da.. haftaya üçlü testim var belki o zaman daha net görür. doktordan böyle güzel haberler almak çok güzell. inş Allah hepinize yaşatır öptümm..
slm melekler nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz.Ben pek nette giremiyorum sakın sizleri unuttugumu sanmayın 🙂)) hep aklımdasınız.bu arada benımde kızım olcak tunaa 24 haftamızdayız hamişler listemize öyle eklersin şimdiden tşk canım eline koluna saglık .kızım çok şükür iyi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ..
selam kızlar..ya bişi soracam
bugün biraz temizlik yaptım..karın bölgemde aşırı gerginlik var..kasıklarım derin nefes alırken bile bazen batma oluyor...ve üstelik adetimede henüz var..11inde olmuştum..geçen ay rahim filmi çekildimdi..sanki ona benzer kramplar yaşıyorum...
Günaydın melekler 😉)))Güününüz aydın olsun hersey gonlunuzce olsun 😉Şimdi hamiş melekler hamiş olmak isteyen melekler sizlerden bişi rica edeceğim .. Hem bana yrdımcı olursunuz hemde belkide sizlerde fikir sahibi olursunuz.. Biz bebeğimizin cinsiyetini öğrendik Rabbim kısmet ederse bir kızımız olacak =) Ehh cinsiyetini öğrendikten sonradda isim telaşına düştük...Aklımız da bi kaç isim var ama cok kararsızım....Sizlerde beğendiğiniz ve bebeğinize koydugunuz koyacagınız isimler varsa paylaşırsanız cok sevinirim.. Tabi birde anlamları ile beraber olursa da daha bir yardımcı olmus olursunuz 😉))Benim bebeğime düşündüğüm isimler... Tee nişanlıyken bu ismi düşünmüştük ama şuan bazı sebeblerden vazgeçmek zorunda kaldık... ama yine de aklımın bi köşesinde GÜLEDA NUR ......Birde beğendiğim diger isim.. TUĞSEM.... anlamı da baş tacı... kime tuğsem koycam desem oda ne hiç duymadık diyorlar... Sizce nasıl bu isimler veya sizlerin fikirleri nedr... ay ben bu yazıyı ne cok uzattım.. Hadi meleklerim allahıma emanet siniz =)))
canım ben ecrin ve ebrar isimlerini çok seviyorum bide firdevs var ayrıca tuğsem kulağa çok hoş geliyo bizde isim arıyoruz yaa zor iş isim bulmak cidden bu gidişle oğlum isimsiz kalcak çok öptüm seni meleğini
canımm maviş ablam çok geçmiş olsun dikkat et kendine yemek yeee ablacım bende acıkınca miğdem bulanıyo yaaa ne güzel biz gidemedik bir türlü dr bende çok özledim kuzumu
slm kızlar aşılama yapılalı bugün 4. gün, kasıklarımdaki ağrılar hafiflemeye başladı, ara ara oluyor artık, 3 gün epey sancım oldu, gaz sancısı gibiydi, şu anda iyiyim işyerinde yerim de geçici olarak değişti burda şimdi biraz daha huzurluyum, kendi yerimdeki saçma kadını görüp sinirlerim bozulmuyor en azından.. 🙂