Günaydın melekler 😉)))Güününüz aydın olsun hersey gonlunuzce olsun 😉Şimdi hamiş melekler hamiş olmak isteyen melekler sizlerden bişi rica edeceğim .. Hem bana yrdımcı olursunuz hemde belkide sizlerde fikir sahibi olursunuz.. Biz bebeğimizin cinsiyetini öğrendik Rabbim kısmet ederse bir kızımız olacak =) Ehh cinsiyetini öğrendikten sonradda isim telaşına düştük...Aklımız da bi kaç isim var ama cok kararsızım....Sizlerde beğendiğiniz ve bebeğinize koydugunuz koyacagınız isimler varsa paylaşırsanız cok sevinirim.. Tabi birde anlamları ile beraber olursa da daha bir yardımcı olmus olursunuz 😉))Benim bebeğime düşündüğüm isimler... Tee nişanlıyken bu ismi düşünmüştük ama şuan bazı sebeblerden vazgeçmek zorunda kaldık... ama yine de aklımın bi köşesinde GÜLEDA NUR ......Birde beğendiğim diger isim.. TUĞSEM.... anlamı da baş tacı... kime tuğsem koycam desem oda ne hiç duymadık diyorlar... Sizce nasıl bu isimler veya sizlerin fikirleri nedr... ay ben bu yazıyı ne cok uzattım.. Hadi meleklerim allahıma emanet siniz =)))