Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canim ins olmaz yaa bence bu cok nadir karsilasilan bir durum diye dusunuyorum. ya bizim dr zaten garanti olsun diye pipisini cekti fotografini verdi kesin diye

inş kuşum ya oğlum olacak diye alıştım hep oğlum diyorum bide kızsa çocuğun psikolojisi ne hale gelir
h

sorma tatlım ya haftaya gidicez dr bakalım yine oğlan diycekmi rabbim sağlıklı versin bebişlerimizi kucağimıza inş olmayanlarada tez vakitte nasip etsin

sarı hamişim bende öyleydim sonra kendin konuşmaya başlıyosun hurshimin dediği gibi tekmeler kuvvetlendikçe onun varlığını hissetikçe kendini kaptıyo insan ama alemsin benide güldürdün yani

kuşumm ayy hiç gülceğim yoktuu dimi ama ne koşuşabilirsinki🙂))sen en iyisi şarkı söylee🙂))))

yesicim inş sen söylersin yavruna şarkıları kuzum

zaten öle diom hey kanka naber içerde havalar nasıl diorumm oda bana tekme atıo demekki kolaysa gel sen dur burda demeye getirio

undefined: undefined »

ha ayyy kıs gül gül öldüm ayyy alemssin yaa
ha

ayyyy zaman geçse hiç geçmiyo diymi hamişim helede son aylarda daha yavaş geçiyo allahım kolay doğum nasip etsin bize sağ salim kavuşalım yavrularımıza

bende öyle diyorum sen hele tasdiklerinmiş en azından cinsiyeti ben erkenden kızım kızım diyorum bide oğlansa valla feleği şaşar garibimn gerçi annelerin içine doğan doğru çıkar herzaman kız dediysem kız okadar

tunnaaa hoşgeldin cnmmm nasıl geçti muayene öğrendinizmi cinsiyetiii bebiş nasılmışş cnm herşey yolunda inşallah çok öpüyorumm..

canımm hb sayfaları okuyordum da neyse sizi daha çok meraklandırmayayım sonra cvp yazarım🙂 çok şükür bebeğim iyiymiş kızlar nasıl büyümüş valla özlemişim kıpır kıpır🙂 veee doktorum kesin değil ama cinsiyetinin kıza benzediğini söyledi🙂) ay inşş sağlıklı olsun da.. haftaya üçlü testim var belki o zaman daha net görür. doktordan böyle güzel haberler almak çok güzell. inş Allah hepinize yaşatır öptümm..