Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

GÜNAYDIN canım sana ve bebişlerinede hayırlı haftalar bugün büyük gün değilmi 🙂 inşallah cinsiyetinide öğrenirsin ama önce sağlık hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🙂 normalde benimde kontrolüm bugündü fakat eşimin işi çıktı oda yanımda olmak istediği için 6 sına ertelettik randevuyu bende çok sabırsızlanıyorum 1 aydır göremiyorum minik kuzumu 🙂 bakalım nasıl bizde iki gün sonra görücez artık rahatladığım için olsa gerek bazen hamile değilmişim gibi geliyor dün ilk kez sitede havuza girdim inşallah sorun olmaz gerçi girebilirsin demişti doktorum ama ben suyu öyle özlemişimki çıkmak bilmedim oyüzden tedirginim inşallah bişey olmamıştır neyse senin iyi haberini merakla bekliyorum canım 🙂

canım çok geçmişolsun kendine ve bebişine dikkat et olsun yat bebişin dünyaya gelsin ayaklanırsın keyfine bak ve bebişini kucağına aldığın günün hayalini kurarak dinlen 🙂

🙂 canım yanlış hatırlamıyorsam sen o muhteşem sona yaklaştın bulantıların yediklerinden ziyade yaramaz minişin hateketlerinden kaynaklı bundan sonrası böyle olucak senin yapman gereken çok az ve sık yemek yağlı yememeye özen gözter ve yemek yeryemez yatar pozisyonda olma yoksa bir tekmeyle kendini wc de bulursun ayyyyyy allahım o günlere bizleride biran önce getirse zor ama güzel 🙂mideni çok fazla doldurma şimdi ufaklığın yeri dar hareketleri güçlü birde dönmüştür ayaklar direk mideyi tepikler offf çok zor ama sonrası muhteşem biraz daha sabır meleğim allahım tamamına erdirsin cümlesini inşallah 🙂

Tunacım hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah bebişin kendisini gösterir. Sizi (ve bizi) merakta bırakmaz. Kız oğlan farketmez Allahım hayırlısını versin inşallah..Allahım kalbinin istediğini versin arkadaşım..

Canım Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağ sağlim kucağına da alırsın. Tebrik ederimm

Bu arada Beklenenbebiş'de hamileymiş. Çok mutlu oldum. Tekrar tekrar tebrik ederim taze hamişlerimizi...

gamzecimmm hadi bakalım bebişle hasret giderceksinn ne güzel herşey yolundadır meraklanma sen inş. cinsiyetini gösterir kuzun bende çoook merakla bekliyorum cnmm hayırlı haberlerini bekliorummm 🙂))

beyonceee canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. dewğerlerin çok iyi çıkmış hiç endişelenme bence benimde 946 çıkmıştı ilk şimdi 18.haftamızdayız allahın izniyleee kendine çok dikkat et bebişede iyi bak olurmu 🙂