merhaba kızlar... gebelikle alakalı bi soru sormak istiyorum size. 2,5 ay önce sorunlu bir gebelik yaşadım 7ay 10günlük bebeğim alındı. dr ez 6 ay bekelememi istedi. fakat ben bekliyemiyorum🙁 böyle bir durumla karşılaşan varmı yada ilk gebelikten hemen sonra beklemeden hamiş kalan varmı? en önemlisi kalıpta sorun yaşayan varmı yada yaşamayan?
Ne güzeldir ''Ya Rabbim ben pişmanım'' diyebilmek...Ne güzeldir '' affet'' diyebilmek...''Ya Rab'' deyince, Rabbimizin ''buyur kulum'' diyerek cevap vermesi,''Ben pişmanım bütün yapmış olduğum günahlardan'' derken samimiyetle teslim olabilmek ve Rabbimin meleklerine ''Şahit olun kulumu affettim'' diye buyurması ne güzeldir. Bu güzelliklere ulaşabilmek duasıyla. Hayırlı Cumalar...
*“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua”
Hepimize hayırlı Cuma' lar ve hayırlı bebiş haberleri diliyorum....
Benim beklemediğim adet tarihim 2 Temmuz, hiç olmadığı kadar göğüslerimde büyüme var ve kasıklarda arada bıçak saplaması gibi ağrılarım... Ama her ay ümitlenip üzülmekten de kahroluyorum... Bu defa çooook ihtiyacım var O' na, inşallah gelir...