Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm kızlar nasılsınız hamile arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik inşallah hersey yolundadır çok bulantı baş agrısı çeken var mı varsa bu şikayetler olunca ne yapıyosunuz hoşçakalın..

benim mide bulantilarim olmamisti ama bas agrim cok olmustu. dayanamiyordum. dr icebilecegim bir agri kesici verdi onu iciyordum. sen dr una sor canim turkiyede hangisine izin veriyorlar bilmiyorum 🙁 ama agri kesici cok zor durumda kaldiginda alabiliyorsun...

walla ablacim cok haklisin. oyle bi an geliyor ki sabaha kadar klima acik yatiyoruz. ertesi gun bi bakiyorum nerdeyse kaloriferi aciyorum. cok dengesiz gercekten. ama gercekten cok sicak olmamasini da istemiyorum 🙂 hamileligin verdi o sicak basmasi cok kotu esim usurken ben yaniyorum bu da var. hakkimizda hayirlisi. Allah yardimcimiz olsun...

Lalezar ablacim umudunu kaybetme nolur. olumlu bak olumlu olsun ins. hakkinda da hayirlisi olsun. dualarimiz senin kendine biraz moral ver. 🙂)

ciddi sendede öylemi olmustu canim?bana cok tuhaf geldi bu durum😀 adet tarihim 29 haziran, bu ay sadece bir defa beraber olduk oda adet tarihinden 5 gün önce,ALLAH bilir ama hic umudumda yok acikcasi

önce hayırlı olsun.yazını görunce hemen yazm ak istedim.bence ve etraftan gördüğüm kadarıyla bebğinin kalbi atıyorsa yüzde 50 den fazla şansın var demektir.lekelenmeleri de ben de yaşadım.üstüne görme falan degıl aslında onlar.gebelikten kaynaklı lekelenme veya kanamalar.bol bol su iç ve kalkmamaya çalış.dinlen.ben de de oldu ve ben hastaneye yatmıştım 1 gün.ama bebişin büyüdükçe geçiyor.bebeğinin özürlü falan olacagını hiç düşünme.zaten bebiş saglıklı degılse ne yaparsan yap düşecektir.sen elinden gelenı yap bence kanamaların durana kadar kalkma .bu durumda bebek zaten saglıklı degılse de düşer kalmaz.sen rahat ol ve iyi düşün.dua et.ben de zor günler atlattım ve hatta ilk gebeliğim düşüktü.okadar şey öğrendim ki.yaşadıklarım bana deneyım kazandırdı.dualarım senınle sıkma canını bebişini de üzme.o kalacak senınle ve hatta saglıklı şekilde inan.🙂🙂