Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Lalecim canını sıkma seninde söylediğin gibi stres etkiliyor bizleri. Bak hatırlıyormusun. Senin açtığın bir topik vardı orada anlatıyorduk sıkıntılarımızı. Seninle ben kilo vermek için uğraşacağımızı yazmıştık. Bak inan ben çok kilo almaktan yumurtalarım çalışmıyordu. 3 ayda bir hasta olduğumu hatırlıyorum. Sen şu fazlalıklarından kurtul öyle başla yeniden herşeye. Canım benim herşeyin başı huzur, sağlık... Eğer bebek istiyorsak pes etmek yok.. Sen elinden geleni yap.. Biz hepimiz sana duacıyız...

Canım hepimiz yorulduk ama bırakmak yok inanYÜCE RABBİM hepimizin çektiklerini görüyor ve bizi mutlaka mükafatlandıracak .Lütfen kendini bırakma ve umutsuz olma hepimizin duaları senin kucağını dolduracak

aminn canım tamam hemen ekliyorum seni de listeye oğluşunla hoşgeldiniz diyeyim🙂 benimki henüz belli değil pazt kont var inş bekliyorum bakalım, öptüm canım...

canım lalezarım hakikaten ne doktorlar var yaa şimdiye kadar nasıl anlamamışlar? neyse yine de böyle bşy olduğu belli olmuş inş hayırlısıyla emeklerinin karşılığını alırsın bebeğin sana gelir ve hiç gitmez..

canım benim de aynen öyle oldu her adete yakın göğüslerim ağrırdı ama hamiş kalınca hiç ağrım falan olmadı inş gelmiştir bebeğin hayırlısı...

kuzum benimm Allah senin de yardımcın olsun duaların için tşkler. ne güzel bak bebeğinin kalp atımı varmış çok sevindim inş kalacak bedeninde annesi, kaç haftalık oldu? lekeler konusunda çok değilse endişelenme bazen olması normalmiş bende de çok yorulunca oluyordu 3 kez yaşadım ama Allah korusun bebeğine bşy olmasın diye dinlenmen gerek. pozitif düşün olumlu şeyler olsun canım dualarım seninle...

beklenen beiş hamilemisinn canımm ne kadarlıkk oldun sen inşbu kötü günlerii hayırlısıyla atlatırsın alahımn yardımcın olsun canımm...güzel haberlerini bekliyorumm...