Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

enteresan..çok nadirdir ya bu tip şeyleri uygulanması gerektiğini söyleyen doktorlar...cnm sen ne kadar zamandır deniyorsun bebiş çalışmaları..

Canımcım ben iki düşükn yaptım iki sene içinde son düşüğümden sonra bir sene geçti yani anlayacağın bir senedir deniyorum geçen ay aşılama oldum ama tutmadı

iyi olmanıza çokkk sevindim tunam inş hep iyi olun amin canım benim cümlemizinkini inş olmayanlarada tez vakitte nasip etsin mevlam ayy tunam isterim tabi benim oğluşum olucak seninki belli oldumu canım amiiin canım hepimizin meleğini inş öptüm seni tunamı güccük meleğini

mavi kedim maşşallah büyümüşünüz kuzum sende tatile girdin bol bol dinlen bebişinide senide öpüyorum

allahım tez vakitte göndersin meleğini canım inş yakında senide bizim gibi kızarmış görürüz

ohh atlattın artık rahim filminide inş meleğin gelmişdr annesinin göbüşüne yapişmıştır canım duarım seninle

canım ilkkez senden duydum vede çok şaşirdım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

ayyy sorma mavişim bende çok üşüyorum yaa havalardan şikayetçiyim sıcak olsa belki bu seferde sıcak diycez ama ben üşüyorum yaa batteniyesiz gezmiyorum evin içinde bile sen nasılsın ablacım küçük oğlun nasıl inş iyisinizdr

ayyy kıyamam hamişime yaa allahım yardımcın olsun canısı

inşaAllah ayşegülcüm inşaAllahh🙂duaların için çok teşekkür ederim canım🙂

Kızlar son durumu bildiriyorum, sağ yumurtalığım yokmuş benim, bugüne kadar belki en az 10 dr göründüm hiç biri böyle bişi dememişti çok şaşırdık dr da dahil, kafayı yiyicem deyip söylene söylene muayene etti, nerdeyse başaşağıydım bir ara, o kadar çok canım yandı ki anlatmam, karnımı bastıra bastır bir kaldı...
Yumurta da 2 tane olmuş biri 22, biri 13 cm lik biri işimize yarar dedi ve bu hade tüpe yollayamam dedi yani tek yumurta ile, yarın bu akşam çatlatma iğnesini yapıcam ve c.tesi günü saat 9,30 da aşılama yapacak, hiç umudum yok.. bu kadar stres altında olmaz büyük ihtimalle... Zaten bu da olmazsa tüple falan uğraşmak istemiyorum artık, bırakıcam burda, rabbim isterse uğraşmadan da verir zaten..

ne kadar sorumsuz doktorlar var ya..sen onca doktora git kimse tek kelime etmesin..hakikaten çok sinir bozucu..canm sen alttan ultrasonla hiç muayene olmadınmı...orda daha net görünüyor ya yumurtalıklar...hiç moralini bozma..stes herşeyin başı bunu unutma..sakin ve rahat olursan herşey dahada rahat olacağına inanıyorum.geçmiş olsun

slm kizlar,dün adet günümdü bu günde bise yok.bakalim bekliyoruz.ama anlamadigim benim 1 hafta kala adet belirtilerim baslardi,özelliklede gögüslere el degdiremezdim.ama su an zerre kadar bi belirti yok adet icin,gögüslerimde cok hafif sadece cok az uclari sizliyo. LALEZAR canim ALLAH yardimcin olsun,ama icimde öyle bir hic varki sanki 1 ay gibi bir süre sonra iyi haberler alicaksin...öyle doguyo icime insallah.

hadi bakalım canım şimdi sabırsız bekleyiş🙂)umarım bebişin gelmiştir🙂

lalecim umudunu kesme canım ama doktorlar şimdiye kadar keşke görüp söyleselermiş çok umursuz doktorlar var geçrkten ilgi sıfır 🙁 inşallah yakında süpriz yapar bebiş sana canım.. sakin olmaya çalış biliyorum zor bi süreç ama kafanı dağıtcak bişilerle uğraş cnm çok öpüyorum seni

Kısmet canım ama inan çok yorgun hissediyorum kendimi tek bildiğim bu ...