Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım benim ne güzel açıklama yapmıssın ; çok ama çok teşekkür ederim.. Ay ne bilim hiç alışık olmadıgım şeylerle karşılaştıkca hergeçen gun yeni bişeyler öğreniyorum.. Zamanla bu renginede alışırrım galiba... Tekrar çok teşekkürler 😉))))) Allahım sağ salim cocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin amin..

Canım sende haklısın ama inanki hamile kaldıktan sonrada okadar değişime ugruyorsunki okadar sıkıntılarla karşılaşıyorsunki bazı şeyleri öğrenmek ve bilmek istiyorsun.... Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip eder sizlerinde olur... Ben evliliğimin 4. yılında hamile kaldım...

başınız sağolsun canım alah rahmet eylesin bebeğin de hiç beklemediğin bir anda gelir belki hayırlısı...

slm herrkese nasılsınız melekler

mrb canım iyiyiz sen nasılsın? maşallah bebişin büyümüş iyice Allah tamamına erdrsn. hamiş listesine seni de eklememi ister miydin? bebeğinin cinsiyetini de söylersen sevinirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar merhabalar.
tuna hoşgeldin canım. tatilin nasıldı? iyi geçmiştir umarım ve bol bol dinlenmişsindir. minişin ve oğluşun iyidirler inşallah. biz yarın 12. haftayı bitircez teyzesi inşallah değiştirirsen sevinirim 13 değil henüz. şimdiden teşekkürler.
beyonce sen napıyon nasıl gidiyo bakalım?
yesi sende durumlar nasıl var mı bi gelişme canım?

Ben yoğun çalıştığımdan herkesi takip edemiyorum, arada bir girebiliyorum... İyim teşekkürler... Ben de sizler gibi hamiş olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, durmadan dua ediyorum...
Hamilelik nasıl gidiyor?

teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? işte bildiğiniz gibi rahim filmi çekildi fakat çalışma olmadı..biraz etsinde kaldım demiştim..ama sadece bir iki kez denedim...bugün adetimin 19.günü.ve iki gün önce aşırı derecede yanlarım ağrıdı..sanki adet olacakmışım gibi..umarım ve inşaAllah bebişim gelmiştir🙂) ve bugün nedendr bilmiyorum ama felaket derece başım döndü..bu bana 1 kere daha olmuştu..eşim doktora ***ürdü.bi kaç bişi daha sordu miden bulanıyormu falan..ilaç verdi açıkçası henüz içmedim..baş dönmem tekrarlarsa içeceğim..

Arkadaşlar acil bir sorum var bugün yumurtlamışım doktor a kontrole gittim .Doktorum bana ilşkiden önce şırıngayla tabii iğnesiz karbonatlı suyu vajinaya enjekte edebilirsin dedi .Bunu duyan veya uygulayan var mı .Yanlış bir şey yapmak istemiyorum da hemen cevaplarsanız sevinirim öpüldünüz🙂

hb canım tatil güzeldi çabuk bitti, oğluşum iyi ablası tatile girdi o da işte yaramazlıklara devam🙂 miniğimle pazt doktorda buluşucaz inş nasıl bilmiyorum bulantılar azaldı ama cinsiyetini merak ediyorum doğrusu. maşallah siz de büyüyorsunuz, canım 12 yarın bitiyormuş nasılsa, ben o tarihleri pazt günleri değiştirmeyi düşünüyorum o zamana zaten 13 olmuş olacaksın şimdilik kalsın bence. nasılsa çabuk geçiyor🙂

cnm ilk defa senden duıydum ne işe yarıyormuş çok değişik gerçekten