teşekkürler yaa ,içime su serptiniz ,gaza geldim heeesağol yesi içimi rahatlattın ..ay ona bakarsan ben laser le gözlerimi çizdirirken de aşırı korkuyordum ,son ana kadar eşim kaçıcam diye çok korkmuştu
o derece korkuyordum ,ameliyata girdim bizimki dışarda volta atıyormuş bizimki içerden kaçar diye
ilk saniyelerde kalbim çıkack gibiydi yerinden ama daha sonra baktımki acı yok bişey yok rahatladım ve on dakikada bitti işlem ..inş. bunda da öyle olur
O ağrı anlık birşey bence hiç kasma kasarsan canın daha çok acır ne kadar rahatsan o kadar iyi geçer... Bir de acıması sıvının tüplerden geçtiğinin yani açık olduğunun işaretiymiş, en güzel yanı da bu 🙂 Anestezi yapan yerler var ama tavsiye etmem, en doğru yanıt için uyanık olmalısın ve hiç korkma bitip geçiyor...
inş. kolay geçer
Günaydın melekler mekanı günaydın hamiş melekler ve hamiş olmak isteyen canım melekler....aklıma bişi takıldı tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.. Şimdi benim gögüs uçlarım renk değiştirmeye başladı yani koyulaşıyor acaba gebelik bitimiyle geri eski rengine gelirmi yoksa hep bölemi kalacak ?? çok merak ediyorum .... Kafaya takmış durumdayım yauu...Herşey gönlünüzce olsun şimdiden cok ama cok teşekkürler 😉)))
çok doğru vallaTatlım biz hamiş olamayanlar da bebek gelse de meme uçlarımız koyulaşsa, kilo alsak, sivilcelensek, şişsek ama yeter ki hamiş olsak diyoruz 🙂 Kıymetini bil tatlım durumunun, ben bunun için nelerden vazgeçmem 🙁
çok doğru vallagöbüşüm çıksa da ,göbüşlü göbüşlü gezsem keşke
çok da şişko olmasın ama yaaaşişko deseler kilo veremesem tombik kalsam ama bebişim olsa 🙂 🙂 🙂
TUNA hoşgelmişsin .çok giremıyorum buraya ama bişey yazmasam da takip etmeye çalısıyorum.bazı küçük tehlikeler atlattım ondan.ama şimdi iyiyiz oğlumla allahıma şükürler olsun.tatiliın umarım rahat geçmiştir.bebişin de umarım iyidir.aramızda 1 hafta varmıs ben daha cok bılıyodum.ne güzel.🙂biz de 16 .haftadayız.oğlumuz olacak buarada.tabi önce saglıklı olmasını diliyorum allahımdan.öptüm bebişinle seni.dikkat edın kendınızeeeeeee
ben hastalandımm dün gece pembe renkte geldi umutlandım biraz ama değil.bu ayda onca umut boşa🙁belirtilere takıldım bu sefer adetim bu kadar gecikti ister istemez umutlandım.rabbimm isteyen herkese en kısa zmanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinn.kimsenin kucağını boş,kalbini buruk bırakmasın.kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun kızlar.tunacım yeni adet tarihimi şuan bilmiyorum neye göre hesaplıycam onuda bilmiyorum.
tamam canım ekliyorum şans getirir inş..beklenmeyen tarihim 14 temmuz canım inşllah hazırlanıyodur sevindirdin beni
canım benim çok hoşsun tabi ki öyle kalmayacak, mavişim güzel açıklamış, emzirme bitince yavaş yavaş geçecek. bunlar anneliğin güzel yanları tadını çıkart🙂 öptüm seni ve kızını...Günaydın melekler mekanı günaydın hamiş melekler ve hamiş olmak isteyen canım melekler....aklıma bişi takıldı tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.. Şimdi benim gögüs uçlarım renk değiştirmeye başladı yani koyulaşıyor acaba gebelik bitimiyle geri eski rengine gelirmi yoksa hep bölemi kalacak ?? çok merak ediyorum .... Kafaya takmış durumdayım yauu...Herşey gönlünüzce olsun şimdiden cok ama cok teşekkürler 😉)))