Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bence arkadasım bı kan tstı yap ondan sonra iç ilacını.belkıde hamıssındır ve normalde lekelenme seklınde bıle degıl kanama olabılıyor gebelık baslarında.ben yerınde olsaydın yarın bı kan testı yapardım tum soru ısaretlerınden kurtulurdum sonra das sonuca göre hareket ederdım.yanı arkadasım işini şansa bırakma.hersey olabılır.hadı hayırlısı.inş hamişsinidrrrrrrrrr

sagol yesicimm ya bende dogum kontrol hapı kullanmadım hiççç.kendimiz korundukkk. olduk oldumu kedin korundugun zaman bile oluyo ama nasip işi. halamın kızı yeni evlendiydi kendileri korundukları halde hamile kaldı 2. ayında.
rabbim sana hayırlı haberler versinn canım
çok sevindim canım senin adına darısı benim basıma benim ilk ayım ya klomende sabırsızlıkla günümü bekliyorummmm
canım sende bi kan testi çektir magdemmm için rahatlar hiç yotan yada doktoronuna tekrar çııkk melegimmm

YASEMİNCİM var ya o kadar çok stres yaomışım ki bu rüpler konusunda o kadar çok tahmin yürütmüşümki herşeye hazırlıklı olayım diye..dedim ya doktordan iyi haberi aldım çoookk sevindim..ve aslında bu konuyu ara ara öyle çok düşünmüşümki şimdi hala tüplerdemi sıkıntı diyorum..sonra hayır geçti bütün bunlar diyorum..psikolojik bütün bunlar..ama anladımki bu saatten sonra gayet rahat olucam...en iyiside bu sizlerede önerim arkadaşlar hiç ama hiç stres yapmayın varsa şüphelendiğiniz durum bi an önce muayenezi olun ben bunu ertelemekle çokk büyük bir hata yapmışım oysa..Allahtan herşey hayırlısı Rabbim inşallah en kısa zamanda banada benim gibi olanlarada hayırlı evladlar nasip eder inşAllahh🙂

uyuz kan tahlili yaptır derim normalde kan tahlili en erken cinsel ilişkiden 2 3 gün sonra hemen çıkıyormuş..bilmiyorum sen daha önce tahlil yaptırdınmı

MANŞALLAH COK SEVİNDİM YAAAASIRA BİZLERDE ALLAH KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EYLESİN

slm arkadaşlar ben geldim sizleri cok özledim şuan eltim var bizde misafir arada yoklarım hepinizi cok öpüyom umarım bol hamişimiz vardır duam sizlerleydi hep hiç unutmadım sizleri

ayyyyyyyyyyyy benim kuzum gelmiş nerdeydin sen bakim sensiz çok tatszıdı buralar hoşgeldin çıtırım eee anlat neler yaptın nasılsın 🙂)) inşallah herşey yolundadır cnmmm...