selam herkese ..ya benim adetim çok kısa sürdü ..biliyorsunuz folikül kisti vardı bende bu ay ...ama adetimin 4.günündeyim adet bitti anlamadım ne iş ..normalde kist adeti geciktirir ve kanama fazla olur ama bende kısa sürdü ..normalde 8-9 günde bitiyor adetim..bu konuda bilgisi olan var mı ? açıkçası eşim de bana bir soru sordu kafamı karıştırdı ..tamam kist var ama diğer çatlayan yumurtlarından hamile kalmış olmayasın dedi ..adetim de çok kısa sürünce ve de normal kanamam hiç olmadı gibi bişey ,lekelenme gibi oldu yani ,acaba hamile olma durumum olabilirmiki ,hiç ihtimal vermiyorum ama kafam karıştı ,kisti olanlar sizde de oldu hiç böyle kısa adet sürmesi ..ben doktora gittiğimde adetimin 2.günüydü ..zaten benim adetimin ilk 3 günü lekelenme şeklinde olduğu için adet görüyorum diye düşünerek gittim ...kan teti de yaptırmamıştım..şimdi doğum kontrol hapı verdi bana ..eğer gebeysem o çok zararlıymış içemem..bir kaç gün daha bekleyip öyle başlayayım bari doğum kontrol hapına diyorum ..
hamilelik hiç aklıma gelmiyor gerçi ama çok şaşkınım niye bu kadar kısa sürdü adetim ve benim 2 gün yoğun kanamam olur normalde ,ama bu sefer bırakın kanamayı hep lekelenme şeklinde oldu adetim..anlamadım gitti vvalla..