Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sizede tüp bebekmi dediler 1 buçuk 2 sini sen veriyorsun
hımm iimiş ozaman yağmur...1,5-2 normal bir fiyat ...
yok bizim sorunumuz yokki ..ama bebek olmuyor işte ...ben sadece ön bilgi ediniyorum ..
aşılama için de 600 demişlerdi bana ..
rahim filmini de özelde çektirirsem 450 dediler ama o kadar para vermek istemiyorum bi 5 dakikalık filme o yüzden devlette zor mu olur diye araştırıyorum

bukadar iyide bidahakine bu fiyat olmuyor işte hsg yide neresi temizse iyiyse orda yaptır önemli bişey sonuçta çok kısa sürüyor zaten inşallah kolay atlatırsın hayırlısıyla inşallah hepinizin herkezin bebeği olur

2den sonra sen karşılıyorsun yani öylemi ..neyse hayırlısı olsun ..bizim zaten eğer olursa önce aşılama olacak ..
ya tanıdık doktor var devlet hastahanesinde ...karı koca kadın doğumcular ,onların yanında yaptırasım var ama bakalım ,aile dostumuz yani rahat olur ama işlemden korkuyorum sadece ben ..
amin inşşşşşşşşşşşş

korkma hepsi düzeliyor bakarsın kendiliğinden olmuş

slm arkadaşlar gecen kımyasal gebelık gecırdım 20 adet olmustum normalde 28 de bır oluyorum bugundu ama olmadım bebıs denemeye devam ettık 12de kan testı yaptırdım 0 cıktıacaba hala gebelık olabılırmı dıye dusunuyorum acaba erken tahlıl yapıpta 0 cıkıp daha sonra + cıkın var mı oye bır ıhtımal varmı