uyuzmuyum_neyim:) Banned 17 Haziran 2011 #16.431 yğmur hg ...millet aranızda hsg çekilen varmı ..bi anlatın çok mu zor bir işlem
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.432 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: yğmur hg ...millet aranızda hsg çekilen varmı ..bi anlatın çok mu zor bir işlem Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere çektirdim ikincide uyuttular bişey hissetmedim ama ilkindede biraz bi ağrım oldu içine ilaç veriyorlar görüntülüyorlar
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: yğmur hg ...millet aranızda hsg çekilen varmı ..bi anlatın çok mu zor bir işlem Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere çektirdim ikincide uyuttular bişey hissetmedim ama ilkindede biraz bi ağrım oldu içine ilaç veriyorlar görüntülüyorlar
uyuzmuyum_neyim:) Banned 17 Haziran 2011 #16.433 ygmr06' Alıntı: ben 2 kere çektirdim ikincide uyuttular bişey hissetmedim ama ilkindede biraz bi ağrım oldu içine ilaç veriyorlar görüntülüyorlar Genişletmek için tıkla ... tüpleri tıkalı olanlarda çok acıyormuş sanırım ben öyle biliyorum .. ben de korkuyorum da ondan soruyorum
ygmr06' Alıntı: ben 2 kere çektirdim ikincide uyuttular bişey hissetmedim ama ilkindede biraz bi ağrım oldu içine ilaç veriyorlar görüntülüyorlar Genişletmek için tıkla ... tüpleri tıkalı olanlarda çok acıyormuş sanırım ben öyle biliyorum .. ben de korkuyorum da ondan soruyorum
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.434 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: tüpleri tıkalı olanlarda çok acıyormuş sanırım ben öyle biliyorum .. ben de korkuyorum da ondan soruyorum Genişletmek için tıkla ... kendini sıkmazsan fazla acımaz biraz yanma ağrı oldu bende okadar inşallah sende kolay atlatırsın bende korkuyordum ama okadra olmadı
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: tüpleri tıkalı olanlarda çok acıyormuş sanırım ben öyle biliyorum .. ben de korkuyorum da ondan soruyorum Genişletmek için tıkla ... kendini sıkmazsan fazla acımaz biraz yanma ağrı oldu bende okadar inşallah sende kolay atlatırsın bende korkuyordum ama okadra olmadı
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.435 buarada benim bilgisayarda bi sorun var galiba yazdıklarım geç çıkıyor ve geç geliyor
uyuzmuyum_neyim:) Banned 17 Haziran 2011 #16.436 ygmr06' Alıntı: kendini sıkmazsan fazla acımaz biraz yanma ağrı oldu bende okadar inşallah sende kolay atlatırsın bende korkuyordum ama okadra olmadı Genişletmek için tıkla ... inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor ....
ygmr06' Alıntı: kendini sıkmazsan fazla acımaz biraz yanma ağrı oldu bende okadar inşallah sende kolay atlatırsın bende korkuyordum ama okadra olmadı Genişletmek için tıkla ... inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor ....
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.437 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... yaptırman daha iyi ama hem kafan rahatlamış olur hemde sonuca bakarsın
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... yaptırman daha iyi ama hem kafan rahatlamış olur hemde sonuca bakarsın
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.438 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin tabi yinede
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin tabi yinede
ygmr06 Yeni Üye Üye 17 Haziran 2011 #16.439 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin yinede kendini nasıl hissediyorsan
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: inş. yğmur ...ben aslında önümüzdeki ay yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim diyor .... Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin yinede kendini nasıl hissediyorsan
uyuzmuyum_neyim:) Banned 17 Haziran 2011 #16.440 ygmr06' Alıntı: yaptırman daha iyi ama hem kafan rahatlamış olur hemde sonuca bakarsın Genişletmek için tıkla ... ben de diyorum boşuna belki tedavi oluyorum baktırsam diye de eşim olsun bi ay daha deneyelim belki tutar gerek kalmaz diyor ...ikna etsem aslında yaptırsım çok var .
ygmr06' Alıntı: yaptırman daha iyi ama hem kafan rahatlamış olur hemde sonuca bakarsın Genişletmek için tıkla ... ben de diyorum boşuna belki tedavi oluyorum baktırsam diye de eşim olsun bi ay daha deneyelim belki tutar gerek kalmaz diyor ...ikna etsem aslında yaptırsım çok var .