Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

DUALRIMIZ HEP SENİNLE MELEGİM KALBİNİ FERAH TUT.RABBİM BEBEGİNİ SANA TUTUNDURSUN... ARKADASLARIN DEDİGİ GİBİ BASKA Bİ DOKTORADA GİT İSTERSEN.AKLINDA Bİ SORU İŞARETİ KALMASINNNN

AY CANIMMM YA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM OKUYUNCA RABBİM ONA ACİL ŞİFALAR VERSİN TEZ ELDEN ACISINI UNUTTURMAK NASİP ETSİNNN. HERSEY YOLUNDAYDI EN SON.
NASIL ACIYORDUR İÇİ ŞİMDİ ONUN KESKE YANINDA OLSAKDA ONU TESELLİ ETSEKKK

inşallah canım bize güzel haberler veriirsinnnn. hamiş haberini dört gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
sinoplu senin adına çook sevindimmm rabbim sagsalimm kucana almak nasip etsinnnn sende klomen kullanıyordun bak rabbim san ilacı vesile etdi...
neler yptın bu özel olarak anatır mısın.
ne kadar acı ya kaderin cilvesi bi tarafta sevinçli haber bi tarafta üzücü. rabbim bizi şerden korusunnn
canım bende şimdi basımı taslara vuruyorum sen gibi.hakikaten çok yorucu bi süreçmiş bu bekleyiş...keske diyorum hiç korunmasatdım.keske ler işe yarasaydııı keşkeeeeeeeeeeeeeee
allahtan sanada şifa versinnnnn nasıl bisey bu daha çözemedim çatlatma iğnesi vuruldugum halde niye biri çatlamıyor anlamıyorummm.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rabbimm sana ve hepimizeee bol bol sabır versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ya üzme kendini bu kadar. hani hep diyor ya hamiş kalanlar ilk hamiş haberini aldıklarında hiç beklemediğim bi zamanda geldi bebegim diye bebeginde o zamnı bekliyordur kalbini ferah tutçok kafaya takmamaya bak önümüz yaz tatil yap kendine

eşime bugün dedim sitedeki kızlardan biri bebğini kaynetti diye daha önce bebeği düşenlerinde söylemişdim o da dediki bu aralar ne çok kişi bebeğini kaybetti ya ne oluyor böyle dedi dedim arka arkaya geldi hepsi o da üzüldü allahım yardımcıları olsun dedi böyle olunca banada bebeğim sanki olmıcakmş gibi geliyor dedi dedim hayrlısı ama bende korkuyorm kızlar yaa 🙁

bu arada esinin durumu dünden beri beni maffetti gece gözüme uyku girmedi allahın takdiri takibi allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsinn o zaten sölemişti 1-2 hafta önce kadınlık hormonu düşmeye başşlamış diye doktor sölemiş sonrada bu haberi aldık işte suyu bitmiş bebğin birde progestan hormonu düşmüş 🙁(( allah ona sabır versinn ve başta sağlık versin...[/QUOTE

SARIGELİN aynı durumdayım ben de şok oldum ve aklımdan gitmiyor.ne yapsam aklıma gelıyor ve kötü oluyorum.allah sabır versin dayanma gcü versinn ona.inş bu son olur ne diyelim.ne olacagı bellı olmuyor hayattt.buarada ben çoktandır girmiyordum tesadüf girip gördüm esini.doktorun daha önce söylediğini bilmiyprdum.nedir bu kadınlık hormonu progestan mı ne.bilgin var mı.merak ettim.eksikliği nasıl bbelli oluyo acaba

inşallah hamilesindir.. rahim filimi nekadara çektireceksin ben de çektirmeyi düşünüyorum.. çektirince nasıl oldugunu anlatırmısın ben çok korkuyorumda.. inişll. gerek kalmadan hamile kalırsın..

canım ben çektirdim rahim filmi ve hiç korkamana gerek yok ben ilaçlı rahim filmi çektirdim giderken korkudan ağlıyodum herkes çok zor dedi ama çekilirken hiç bi zorluk çekmedim o yüzden sakın korkma

sağolasın yasemin..bazen eşimi o zamanlar belki de çok üzdüm ALLAHın gücüne gitti şimdi de ben üzülüyorum diyorum ...adamın hevesi de kaçmıştır artık ..zamanında lafımı dinlemedi diyordur belki de ..bana demiyor ama ben olsam ben de aynı şeyleri düşünürdüm yani..
bencillik etmemeliydim ,onu bu haktan mahrum etmemeliydim ..
ben onu düşünmeyip sadece kendimi düşünerek çocuk istemezken , o çocuk olmasını ilk günden beri çok istemesine rağmen beni çok sevdiği için ben istemiyorum diye sesini çıkarmadı sabretti
..

benim geçen ay hepsi çatlamıştı ,daha önce de hep çatlıyordu yumurtalarım ,ilk defa bu ay bi tanesi çatlamadı anlamadım zaten ..
ALLAH beterinden korusun demekten başka çaremiz yok ...

sağolasın bembeyaz..ağladım sızladım bugün ..annem benim psikolojimin beni yatağa düşüreceğini bildiği için kızım nolur bak hasta olursun sen hassassın biliyorsun diyor..ama olmuyor ki ...bana çok düşkün bi babam var ..adam bir sürü ameliyat oldu 65 yaşında ,ona bile dert oldu ,anneme gitmiştim dün ,annem diyorki baban çok fena taktı senin bebek işine diyor ,ALLAH KORUSUN zaten rahatsız benim derdimden ona da bişey olur diye korkuyorum ..

hamileyimmmmmmmm gelcem tekrar allahım sana şükürker olsun ya rabbimmmmm

Sen ol sedin oldu...............
bembeyaz tebrikler çok sevindim ...sen bari çıktın aradan

sırada kaç kişi kaldık acep

kan testinde mi öğrendin ...
darısı başımıza inş.
bi kötü haber vardı dün ,bugün ii haber geldi ,nötrlendik

tekrardan umuda başlayalım ,sen de umut oldun bak şimdi bize ...

AMİN CANIM EVET ÇOK ZOR dilerim kolay atlatır herşey iyi gidiyor gibiydi noldu birden anlamadım canım yaaaa söyleyecek çok fazla bişey bulamıyorum çünkü yok dediğin gibi allahım sabrını versin 🙁 ben erkek olduğunu hissediyordum eğer sende kız hissediyorsan doğrudur anneye malum olurmuş ben önceki iki oğlumuda bilmiştim 🙂ama esas olan sağlıklı olmaları allahım onları bize bağışlasın ........ senin nekadar olmuştu sarıgelinim kendini göstermiyorsa zaten kızdır nazlım benim 🙂 canım kendinede bebişinede iyi bak öptm seni ........ 🙂