Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ama kendini kasınca o oranda acı çekiyormuşsun ,kasmasan sorun değil de ,ben de okudum çok ama kasma ile doğrudan orantılı bir şey ,bilmiyorum yaaa...offfffffffffffffffffffffffffffffffffff..doktora bugün dedimki eşimde mi bir sorun var da beni üzmemek için söylemiyorsunuz dedim ,yok canım hiç olurmu öyle şey bişey olsa söylemezmiyiz niye bu kadar takıyorsun ,biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader diyor , aşılamada peki şans nasıl dedim doğru söyleyin dedim ,sorunsuz çiftlerde yüksek başarı şansı var ,aşılamayla hamile kalan çok hastam var diyor ,hemşireler de aynı şeyi diyor ama bilmiyorum ...biraz içime bu su serpti yine de umut işte ...
bu arada aşılamayı 600 e yapıyorlarmış ..tüp bebek de 5 civarı imiş sanırım ama bi kısmını devlet ödüyormuş ..aşılama ve tüp bebek fiyatlarını bilen varmı aranızda

Uyuzum bencede aşılamada şansın çok yüksek çünkü doktorunda dediği gibi yumurtaların oluşuyor. Sonuca varana kadar tedavileri deneyeceğiz. İnşallah tüp bebeğe filan kalmayı kafandan şimdilik bunları geçirme. Hiç aşılama oldun mu merak ettim

yumurta derken ? yumurta oluşmasında sorun yok da ne bileyim bilmiyorum ki ,hayırlısı ,çok uğraştırmasın da ne yapalım denemedik yol bırakmayalım ,yok olmadım aşılama tabiki ..daha klomen aşamasındayım ,klomenden sonra aşılma olacak ..klomenle 2 .ayımdı bu ay işte ..

Uyuzum bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım. Galiba doktor bana da klomen verecek. Şimdilik eşimden test istedi. Pazartesi doktora gidicem inşallah. Bu arada Klomen 3 ay kullanılıyor değil mi?

Uyuzum bende önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım. Galiba doktor bana da klomen verecek. Şimdilik eşimden test istedi. Pazartesi doktora gidicem inşallah. Bu arada Klomen 3 ay kullanılıyor değil mi?
hadi hayırlısı bembeyaz ..evet klomen 3 ay kullanılıyor ...ben 2.deyim ..inş. eşinde de sorun çıkmaz..bizde ikimizde de sorun yok ama bebek de olmuyor...ALLAH yardımcın olsun inş.sende sorun varmı peki ?

Canım ben düzenli regli olmuyordum. Doktor kilo vermemi söyledi bende 10 kilo verdim şu anda o sorunum kalmadı günü gününe oluyorum. Doktor kist falan yok dedi. Ama hormon tahlili sonucumu bilmiyorum. Pazartesi gidince öğrenicem. Hem giderken eşimin sonucunu da götürcem.

Uyuzum bizim mesai doldu canım çıkıyorum ben. Yarın görüşürüz inşallah sıkma canını ne yapalım elimizden birşey gelmiyor. Bak canın sıkılır üzülürsen bizi hatırla seninle aynı sıkıntılarımız var.
Hepinizi öptüm iyi akşamlar.........................

ablam çok sevindim rabbim tamamına erdirsin zaten bu sene oğlan senesimidir nedir ben vazmı geçsem ne etsem bilemedim aman işte buda işin şakası allahım bozmasın.mutluluğunuzu.eniştem ne seviniyodur.