selam herkese ... ben de dün kırmızı kartı yedim bugün doktora gittim ..oluşan 3 yumurtadan 2si çatlamış birisi kist olarak kalmış ...doğum kontrol hapı verdi bir ay kullanmam için..bu ay ara veriyoruz tedaviye mecburen ..
sabahtan beri canım çok sıkkın moralim çok bozuk ..bir ayımız heba olacak ..ondan sonra klomenin 3 .ayına geçeceğiz...belki yine kist olacak ve bir ay daha bekleme moduna gireceğiz ..sonrasında ise rahim filmi çekilecek ..özelde 450 tl dediler..devlette yaptırmayı düşünüyorum ama zaten canım sıkkın bi de kendimi kasarsam çok acır mı acaba diyorum ..devlette çektiren varsa nasıl çok acı oldu mu ?
bu ay sonu tataile çıkacağız inş. bu sefer doktorun yanında koptum hüngür hüngür ağladım ,psikolog da varmış çok ısrar etti onunla görüş diye istemedim ,ALLAHtan doktorum çok ilgili ,,ben ağlarken sarıldı bana uzun uzun ,teselli etti sağolsun ,zaten böyle durumlarda doktorun tavrı çok önemli ,bir abla gibi davranıyor bana sağolsun ,ne zaman istersen ara diyor ,o da olmasa iice mahvolurum ,ama ağlama krizine girdim susmadım bir türlü ...
bak 3 tane yumurtan olmuş ,hiç olmayanlar var ,2 si de çatlamış biri çatlamamış demekki bu da kader böyyle düşün diyor ama elde değil işte ...
yoruldum iiice ..hep sürekli ağlayasım geliyor ,evde ağlayamıyorum eşim kızıyor kendimi üzüyorum diye ,iş yerinde ağlayamıyorum ,şöyle oturup 1 gün boyunca ağlasam da içim boşalsa çok ii olacak ..
kendime bir uğraş bulmam lazım ciddi cidddi bunu düşünmeye başladım artık ..
yüzmeye gitmeyi düşünüyorum ...
haftada bir ya da iki gün ..kendimi başka bir şeye motive etmem gerk yoksa bebek hiç gelmeyecek ..
zaten bu yumurta çatlamaması stresten de olabiliyormuş ...
hemşirelere aşılamada şans nasıl diye sordum gizliden bugün ..
sorunsuz çiftlerde genelde aşılama tutuyor dedi ...biraz umut oldu bana bu ..
şu rahim filmim de temiz çıkar inş. gerçi daha rahim filmine 2 ay var ..
ALLAHIM SABIR VER HEPİMİZE YARABBİ ...
herşeye sinirleniyorum artık ,eşimle evliliğimize de yansıyacak yakında bu durum ,nazar değecek mutluluğumuza ALLAH KORUSUN ..
HEr şeye kızıp bağırıyorum ne yapayım bi türlü boşalamıyorum elimde değil ..
bir aradaşımız da bebeğini kaybetmiş ..ALLAH ona da SABIR VERSİN ...
Zamanında hemen çocuk sahibi olurum sanıyordum ve o yüzden direterek eşim çok istediği halde 2 sene çocuk yapmadım ve eşim de sırf ben istemiyorum diye sesini çıkarmadı ,sabretti ama dersimi aldım çocuk işi öyle kolay bir iş değilmiş demekki ,belki de hayattaki en büyük sınavlardan biri...
ALLAHIM bize dayanma gücü ver ,isyandan koru YARABBİ..